Τάσος Νικολογιάννης: Για τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Λανς για τα play off του Conference League μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

«Όλο το βάρος στον Παναθηναϊκό έχει πέσει στο ματς με τη Λανς, για το πρεστίζ και την βαθμολογία του στην Ευρώπη είναι απαραίτητο να μπει στη League Phase ο Παναθηναϊκός. Φάνηκε και από τις αλλαγές που έκανε ο Αλόνσο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Είπε κάποια πράγματα στους παίκτες και συνολικά και ξεχωριστά στον καθένα. Δυστυχώς η κλήρωση ήταν η χειρότερη δυνατή, είναι πιο δύσκολος αντίπαλος και από τον Άγιαξ η Λανς», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο Τάσος Νικολογιάννης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Αλόνσο να μην πάει με την… κλασική 11άδα του, καταγράφοντας παράλληλα τους επικρατέστερους να ξεκινήσουν, αλλά και την άποψη ότι η ομάδα θα χρειαστεί δύο «σφαίρες» στα εξτρέμ στο εν λόγω ματς, ενώ επισήμανε ότι θέμα Ολιβέιρα δεν υπάρχει αλλά και πως μεταγραφή θα γίνει σίγουρα σε περίπτωση αποχώρησης του Σπόραρ, με τον Μπαλντέ να είναι στο στόχαστρο.