Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Λανς σε κατάμεστο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (29/8) και ο Άνταμ Τσέριν ανυπομονεί.

Στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (28/8) ο Σλοβένος μέσος αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχουν εκείνος και οι συμπαίκτες του για την πρόκριση στη League Phase του Conference League, λέγοντας σχετικά: «Πρώτα απ' όλα νομίζω ότι παιχνίδια σαν αυτό είναι αυτά που εμείς που παίζουμε ποδόσφαιρο θέλουμε περισσότερο. Για μένα θα είναι μεγάλη χαρά που θα παίξω στο ματς αυτό. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά όταν θα πλαισιωνόμαστε από τόσους φιλάθλους.

Είδαμε και στο παρελθόν τι ατμόσφαιρα δημιουργούν σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, να παίζουμε με 60.000 φιλάθλους. Αυτό είναι ένα κίνητρο για εμάς, ώστε να δώσουμε το 100% και αν πετύχουμε τον στόχο μας».

Και πρόσθεσε: «Ο αντίπαλος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Ο πρώτος αγώνας, κατά τη διάρκειά του είχαμε καλές στιγμές, αλλά πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές.

Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, έχουμε υπ’ όψιν μας ένα πλάνο και θα τα δώσουμε όλα. Να παίξουμε καλύτερα και αμυντικά και επιθετικά. Θέλω να πιστεύω ότι με τη βοήθεια και των φιλάθλων μας όλα θα πάνε καλά».