Φακούντο Πελίστρι: Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης και της πρόκρισης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λανς ήταν ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, που βρήκε δίχτυα κόντρα στη γαλλική ομάδα και μάλιστα η έκδοση του ESPN της πατρίδας του έκανε θέμα για το συγκεκριμένο γεγονός, αποθεώνοντάς τον.

«Ο Φακούντο Πελίστρι πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της νίκης με 2-0 επί της Λανς στο UEFA Conference League.

Ο Ουρουγουανός άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό όταν πέρασε τη μπάλα από το κέντρο της επίθεσης, συνδυάστηκε με έναν συμπαίκτη του στην περιοχή και εκμεταλλεύτηκε το "ριμπάουντ" που άφησε η άμυνα για να τελειώσει τη φάση με το αριστερό πόδι και να κάνει το 1-0.

Ήταν το πρώτο γκολ του Pellistri με τη νέα του ομάδα, στο δεύτερο παιχνίδι που ξεκίνησε βασικός υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του, Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τελικά με 2-0 και με συνολικό σκορ 3-2 προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Conference League», σημείωσαν οι Ουρουγουανοί για την εμφάνιση του Φακούντο Πελίστρι.