Η Τσέλσι είναι μία εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League και ο Γιώργος Βαγιαννίδης δήλωσε σίγουρος ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν τρομερό ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Λονδρέζους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δεξιός μπακ των κυπελλούχων Ελλάδας ανέφερε ότι η κληρωτίδα τού έκανε τη χάρη και έφερε στο δρόμο της ομάδας του τους «μπλε».

«Εγώ την ήθελα την Τσέλσι να είμαι ειλικρινής. Το ματς αυτό θα τεστάρει όλους μας, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Οι υπόλοιπες ομάδες, οι περισσότερες να πω, φαίνονται πώς είναι στα μέτρα μας, κάποιες τις γνώριζα από πριν. Θεωρώ ότι είναι βατός όμιλος, επαναλαμβάνω ότι αν είμαστε όπως πρέπει θα περάσουμε.

Όλοι παίκτες κάποια στιγμή στην καριέρα τους θέλουν να παίζουν με τους καλύτερους και είμαι σίγουρος ότι μέσα στο ΟΑΚΑ θα κάνουμε ένα τρομερό παιχνίδι με την Τσέλσι κι αν το αποτέλεσμα είναι όπως πρέπει, αυτό μας θα δώσει πάρα πολύ μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια», είπε ο Βαγιαννίδης.

Επίσης, δήλωσε:

Για την πρόκριση επί της Λανς: «Ήταν μία τρελή βραδιά, μαγική θα έλεγα με τόσο κόσμο. Σίγουρα μας έφυγε ένα βάρος, πήραμε μία ανάσα καθώς κερδίσαμε λίγο χρόνο. Το ότι έχουμε έξι ευρωπαϊκά ματς μας δίνει το χρόνο να δουλέψουμε. Είμαστε μία νέα ομάδα, με καινούργιο προπονητή και η πρόκριση μας δίνει τον χρόνο να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, μας έφυγε ένα βάρος που είχαμε από την αρχή της προετοιμασίας».

Για το αν παίζει ρόλο το πρόγραμμα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Δε νομίζω να παίζει. Κάποια ματς έχουν ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, κάποια όχι τόσο. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει, η σειρά δεν έχει και τόσο σημασία».