Νίκος Αθανασίου: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, όπου και τόνισε ότι οι Πράσινοι θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην αγγλική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στις σκέψεις του Αλόνσο για την ενδεκάδα.

«Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ένα σπουδαίο παιχνίδι, ένα ματς γιορτή, αφού τελευταία φορά που έπαιξε με μια τόσο μεγάλη ομάδα ήταν πριν από 14 χρόνια. Όταν είχε υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα, ενώ είχε ακολουθήσει και ένα ματς με την Τότεναμ, σε επίπεδο ονομάτων. Έχουν φύγει πάνω από 50.000 εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης. Προφανώς ο Παναθηναϊκός έχει στόχο το θετικό αποτέλεσμα, αν δεν καταφέρει να πάρει την νίκη, να πάρει έναν βαθμό τουλάχιστον για να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα και να πάρει την απευθείας πρόκριση, που είναι και ο μεγάλος στόχος στην Ευρώπη», σημείωσε σχετικά.

Την ίδια στιγμή σημείωσε ότι η Τσέλσι πιθανόν να εμφανιστεί με πολλές αλλαγές, μιας και οι αγγλικές ομάδες δεν υπολογίζουν τόσο την Ευρώπη πέραν του Champions League, ενώ για τα αγωνιστικά των Πρασίνων ο Νίκος Αθανασίου σημείωσε ότι είναι νοκ άουτ οι Σπόραρ, Ιωαννίδης και Μαξ και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Αλόνσο για την κορυφή της επίθεσης αφού οι υπόλοιπες θέσεις της 11άδας ο Ουρουγουανός έχει κατασταλάξει.