Μια εμφάνιση που θα πλησιάσει το τέλειο θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός απόψε προκειμένου να αντεπεξέλθει στη μεγάλη πρόκληση του αγώνα με την Τσέλσι για το Conference League, όπως τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι το πιο απαιτητικό παιχνίδι από όσα έχει δώσει ο Παναθηναϊκός φέτος. Θα χρειαστεί πολλά τρεξίματα, φουλ ενέργεια και ένταση, αλλά και φουλ συγκέντρωση και αποφυγή λαθών. Αν τα κάνει όλα αυτά και έχει λίγη τύχη, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Είναι ένα ματς-πρόκληση και θα πρέπει να κάνει η ομάδα μια μικρή υπέρβαση, να αγγίξει το τέλειο, μπροστά σε ένα ΟΑΚΑ που θα είναι γεμάτο με περίπου 60.000 θεατές», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα είπε: «Ο Σπόραρ είναι στην αποστολή, αλλά δεν νομίζω πως θα είναι βασικός. Περιμένουμε κάποιες αλλαγές. Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας και Μλαντένοβιτς θα είναι στην άμυνα, με τον Σένκεφελντ να διεκδικεί τη μία θέση του στόπερ από Γέντβαϊ και Ίνγκασον. Επικρατέστερη τριάδα στο κέντρο είναι με Μαξίμοβιτς, Τσέριν και Ουναΐ, Πελίστρι στο αριστερό άκρο, Γερεμέγεφ στην κορυφή και παίζεται μια θέση μεταξύ Τετέ και Μαντσίνι».

Τέλος, σημείωσε πως «… η ΠΑΕ έχει ετοιμάσει μια σειρά από ενέργειες πριν την έναρξη του αγώνα για να τιμήσει τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ».