Παναθηναϊκός - Τσέλσι: Το ΟΑΚΑ είναι κατάμεστο, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο σπουδαίο ματς με την Τσέλσι. Πριν την είσοδο των ομάδων, μάλιστα, τιμήθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο η μνήμη του αδικοαχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν φροντίσει να τοποθετηθούν σε όλες τις θέσεις του γηπέδου χαρτόνια με τον αριθμό "32", που φορούσε ο Μπάλντοκ στον Παναθηναϊκό. Οι φίλοι της Τσέλσι συμμετείχαν και αυτοί στον φόρο τιμής για τον Έλληνα άσο, υψώνοντας τα χαρτόνια στην εξέδρα που τους φιλοξενεί.

Ο Ίων Στρατής και η μπάντα του έκαναν την εμφάνισή τους στο ΟΑΚΑ, για να τραγουδήσουν το “Starman” του David Bowie, αφού αυτό ήταν το παρατσούκλι του Έλληνα άσου στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Εκείνη τη στιγμή, οι φίλοι του Παναθηναϊκού ύψωσαν τα χαρτόνια, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και συνάμα συγκινητικό σκηνικό.

Παράλληλα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ύψωσαν πανό, που γράφει "George Baldock αθάνατος", ενώ περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου υπήρχαν 32 σημαίες με τον αριθμό "32", τις οποίες κρατούσαν παιδιά από τις Ακαδημίες του Τριφυλλιού.

Τα χαρτόνια υψώθηκαν εκ νέου πριν τη σέντρα του αγώνα, όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στο ΟΑΚΑ.