Διονύσης Δεσύλλας: Για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Νιου Σεντς για το UEFA Conference League, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο έμπειρος ρεπόρτερ του Τριφυλλιού, τονίζοντας ότι πρόκειται για ακόμα έναν... τελικό.

«Η προσοχή και τα πάντα είναι στραμμένα σε αυτό το παιχνίδι. Ένα ματς πάλι με υποχρέωση νίκης, ένα ματς πάλι με μεγάλο πρέπει. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει τη νίκη, όπως πρέπει να το κάνει στην Αγγλία, τότε μετά θα θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό με την Μινσκ για να περάσει. Πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός. Είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός αλλά θα πρέπει αυτό να φανεί και στο γήπεδο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο Διονύσης Δεσύλλας σημείωσε ότι ο Ουναΐ έχει πολλές πιθανότητες να είναι βασικός και ότι θα υπάρξει ένα μικρό rotation από πλευράς Βιτόρια, με 3-4 αλλαγές στην 11άδα, ενώ τόνισε πως αρκετοί φίλοι των Πρασίνων θα είναι στην Αγγλία, ενισχύοντας την ομάδα.