Φίλιπ Τζούρισιτς: Στην εφημερίδα La Nazione της Ιταλίας μίλησε ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού όπου και αναφέρθηκε στην επιθυμία των Πράσινων να φτάσουν στον τελικό του Conference League, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός χάραξε πέρσι το μονοπάτι που το Τριφύλλι δεν θέλει να μείνει πίσω.
Διαβάστε επίσης...

«Πριν την κλήρωση ήλπιζα να έρθει η Ραπίντ Βιέννης, η οποία είναι πιο αδύναμη ομάδα από τη Φιορεντίνα. Αλλά μετά, όταν ήρθε το ζευγάρωμα, σκέφτηκα ότι θα ξαναέβλεπα τόσους πολλούς φίλους. Τον Παλαντίνο, που αντιμετώπισα πολλές φορές ως αντίπαλος, τον Πραντέ, που τον είχα ως κόουτς στη Τζένοα, τον Κατάλντι, με τον οποίο έπαιζα στην Μπενεβέντο, αλλά πάνω από όλα τον υπέροχό μου φίλο τον Peluso. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια μαζί του στη Σασουόλο».
Για την Φιορεντίνα:
«Είναι μια μεγάλη ομάδα, φτιαγμένη για να φτάσει ως το τέλος του Conference. Φυσικά, είδα ότι δεν είναι σε καλή φόρμα… αλλά ούτε κι εμείς είμαστε, για να είμαι ειλικρινής. Γι' αυτό θα είναι ένα δύσκολο ματς. Οι «Βιόλα» δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι πολύ ταχυδυναμική και δυνατή σαν ομάδα».
Για τον ρόλο του στην ομάδα και τον στόχο της στην διοργάνωση:
«Αυτούς τους μήνες στον Παναθηναϊκό άλλαξα τον τρόπο παιχνιδιού μου: τώρα καλούμαι να σκοράρω. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα που έχει ως ''στόχο'' την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάθε χρόνο και πρέπει να τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά. Παίζω σ' έναν κορυφαίο σύλλογο και θα το καταλάβετε καλά την Πέμπτη, που θα είναι 60 χιλιάδες κόσμος στο γήπεδο. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό, όπως έκανε και ο Ολυμπιακός: έχουν χαράξει το μονοπάτι, δεν θέλουμε να μείνουμε πίσω», είπε ο Φίλιπ Τζούρισιτς.
