Ποιο είναι, όμως, το προφίλ του Βερολινέζου ρέφερι; Κατ' αρχήν ο 39χρονος ρέφερι σφύριξε το πρώτο ματς για φέτος στην Ευρώπη, ενώ στη Γερμανία έχει σφυρίξει συνολικά 14 ματς τόσο στην Μπουντεσλίγκα και το Κύπελλο Γερμανίας όσο και στη 2η και 3η κατηγορία της Γερμανίας.

Και τι έδειξε η έρευνα μας; Η απάντηση είναι απλή… Ο Γκρέφε έχει αποδείξει τουλάχιστον φέτος πως είναι «καρτάκιας» και όχι πεναλτάκιας. Συγκεκριμένα συμπεριλαμβανόμενου και του χθεσινού ματς του Ολυμπιακού ο Γκρέφε έχει δείξει συνολικά σε οκτώ παίκτες την άγουσα προς τα αποδυτήρια.

Από κει και πέρα, μετρά 61 κίτρινες κάρτες, ενώ μέχρι την Πέμπτη (14/2) το βράδυ είχε σφυρίξει μόλις ένα πέναλτι. Και στο Λεβάντε φαίνεται πως ήθελε να τα καταλογίσει μαζεμένα…

Εχει ξαναδείξει δυο πέναλτι σε ένα ματς

Βέβαια, στην Ευρώπη έχει ξαναδείξει δυο πέναλτι. Ηταν στο 4-2 της Βαλένθια επί της Αϊντχόφεν στις 8 Μαρτίου του 2012, όταν έδωσε από ένα πέναλτι στις δυο ομάδες.

Ενώ το έκανε και στο ματς πρωταθλήματος της σεζόν 2011-12 ανάμεσα στη Στουτγκάρδη (4-1) και τη Μάιντς δίνοντας και πάλι από ένα στους δυο αντιπάλους, όπως έκανε το ίδιο και στη σεζόν 2010-11 στο παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ με την Μπάγερν (1-1) με τις δυο ομάδες, μάλιστα, να χάνουν!

Πηγή: sentragoal.gr