Ο Αργεντινός επιθετικός έδειξε την κλάση και την εκτελεστική του δεινότητα, καθώς δεν δίστασε όταν του δόθηκε η ευκαιρία και σκόραρε στο 54' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 63' με δυνατό σουτ, μετά από ωραία ασίστ του Γκαρσία.

Πλέον η προσοχή επικεντρώνεται στον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου στη Νίκαια, όπου οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου καλούνται να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, και να γράψουν χρυσή ιστορία.

Όλα τα λεφτά για τον Απόλλωνα ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν στην τακτική, με συνέπεια να σημειωθούν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Πάντως η Νις είχε τον έλεγχο του ρυθμού, δίχως πάντως να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη, πέραν από την φάση στο 50' όταν ο Πιέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γκαστόν Σανγκόϊ, ο οποίος άνοιξε το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από διαγώνια θέση, αιφνιδιάζοντας τον Οσπίνα. Το γκολ έδωσε άλλο αέρα στους γαλάζιους που κατάφεραν να το διαχειριστούν σωστά και παράλληλα να το διπλασιάσουν. Στο 63' ο Γκαρσία με ωραία ενέργεια και συρτή σέντρα, έδωσε έτοιμο γκολ στον Σανγκόϊ που κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Κλοντ Πιέλ έριξε στον αγώνα τον Τσβίτανιτς σε μια προσπάθεια της Νις να μειώσει, δίχως να τα καταφέρει, ενώ ο Απόλλωνας βρήκε ανοικτούς χώρους και είχε ευκαιρία με τον Κυριάκου και τον Γκαρσία για τρίτο γκολ αλλά δεν το πέτυχε.

Πηγή: shootandgoal.com