H τυχερή ομάδα ήταν ο ΑΠΟΕΛ που με 35.366 βαθμούς ανεβαίνει πρώτος στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και περιμένει την οριστική έκβαση της αναμέτρησης Αλκμααρ - Ατρομήτου.

Στο μεταξύ, πριν από λίγη ώρα η UEFA έκανε γνωστό πως η Τρόμσο είναι η ομάδα που θα αντικαταστήσει την Μπεσίκτας στη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ και κατά συνέπεια θα πάρει τη θέση της τουρκικής ομάδας στη σημερινή κλήρωση.

Προηγήθηκε απορριπτική απόφαση του CAS στην έφεση που έκανε η τουρκική ομάδα κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA στις 15 Ιουλίου με την οποία την απέβαλε από τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σήμερα το πρωί συνεδρίασε το Emergency Panel της UEFA και αποφάσισε να πάρει τη θέση της Μπεσίκτας στο Europa League η Τρόμσο η οποία είχε αποκλειστεί από την τουρκική ομάδα στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η νορβηγική ομάδα έχει 6.335 βαθμούς στη σχετική κατάταξη της UEFA, θα μπει στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο ΠΑΟΚ, χωρίς την Μπεσίκτας, αλλά με τον ΑΠΟΕΛ παρόντα πλέον παραμένει δεύτερος και οριστικά στο δεύτερο γκρουπ.

Πηγή: olapaok.gr