Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε επί δύο μήνες. Ο αντίπαλος έχει παίξει περισσότερα επίσημα ματς, αλλά εμείς έχουμε την ποιότητα και την ομάδα ώστε να αντεπεξέλθουμε σωστά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, χωρίς να υποτιμήσουμε τη Ζίμπρου".

Για τη Ζίμπρου: "Δεν θα είναι εύκολη ομάδα, έχει περάσει τρεις γύρους σε αυτή τη φάση. Δεν πέρασε τυχαία, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο".

Αν ο ΠΑΟΚ επιδιώξει να καθαρίσει την πρόκριση στο αυριανό παιχνίδι: "Είναι δύο παιχνίδια, κοιράμε και τα δύο ξεχωριστά. Αν είναι εφικτό, θέλουμε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Αυτό θα κάνουμε. Θα μπούμε δυνατά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Αν ο ΠΑΟΚ νιώθει έτοιμος για την πρεμιέρα: "Όλοι περιμένουμε αυτό το ματς, το πρώτο της χρονιάς. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε αύριο".

Για τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο: "Δε σημαίνει τίποτα απολύτως, θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής και θα δώσω το 100% αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες".