«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Μπορέσαμε και αντιδράσαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε και βάλαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πήραμε ένα σκορ που μας επιτρέπει να έχουμε ένα προβάδισμα στη ρεβάνς. Όλη η ομάδα ήταν αποφασισμένη», τόνισε ο Σουηδός επιθετικός στον ΟΤΕTV.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να βλέπουμε την πορεία μας με μεγάλη προσοχή. Αγώνα με αγώνα πρέπει να πορευόμαστε. Η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα είναι προϊόν συνεργασίας απ΄όλους τους παίκτες κι όχι μόνο από την δική μου προσπάθεια».

Για το αν έχει βάλει ξανά τέσσερα γκολ, τόνισε: «Ναι, πριν από 6-7 χρόνια στην Ολλανδία, ήταν πολύ καιρό πριν και είμαι ευχαριστημένος που το κατάφερα».

Τέλος, όταν του μεταφέρθηκε ότι ο τελευταίος παίκτης του Παναθηναϊκού που είχε βάλει τέσσερα γκολ σε ευρωπαϊκό αγώνα ήταν το 1970 ο Αντώνης Αντωνιάδης απέναντι στη Ζενές Ες, χρονιά στην οποία οι «πράσινοι» έφτασαν στον τελικό, ξεκαθάρισε: «Δε νομίζω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, είμαστε πολύ μακριά. Κοιτάμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και στη συνέχεια τη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους. Από εκεί και πέρα θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε περισσότερα για την πορεία μας στην Ευρώπη».