Ο Αστέρας Τρίπολης μέχρι και την τελευταία στιγμή «μάτωνε» οικονομικά για την υπέρβαση. Την ώρα που προσπαθούσε να περάσει τη Μάιντς πρόσθετε στο ρόστερ του έναν εντυπωσιακό για το δεδομένα του παίκτη, τον Φακούντο Πάρα, και δεν άφηνε τον Ντε Μπλάσις να πάει στην Αντερλεχτ λέγοντας προσωρινά «όχι» σε πρόταση 1 εκατ. ευρώ.

 

ΤΗΝ AΛΛΗ Πέμπτη είναι πιθανό μετά το χθεσινό 2-0 και κυρίως μετά τη χθεσινή εμφάνισή του κόντρα στη Μακάμπι να πανηγυρίσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και για τα δικά του δεδομένα να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Ναι, τότε μπορεί να δώσει και τον Ντε Μπλάσις με 1 εκατ. ευρώ στην Αντερλεχτ γιατί αυτό θα είναι το σωστό. Ο Αστέρας και η κάθε ελληνική ομάδα πρέπει να πουλάει, αλλά την κατάλληλη στιγμή και στην κατάλληλη τιμή.

 

ΤΟ IΔΙΟ χρονικό διάστημα στον ΠΑΟΚ, αντί να ασχολούνται με την ομάδα, ασχολούνταν με άλλα σοβαρότερα ζητήματα. Ποιος θα γίνει πρόεδρος, πόσα θα πάρει κ.ο.κ. Ποιος θα παίξει στόπερ ήταν μία λεπτομέρεια που ουδόλως τους απασχολούσε. Και μετά ήρθε η Ζίμπρου και το... εξωτικό Κισινάου. Και τώρα ο ΠΑΟΚ τρέχει... Και ευτυχώς που έχει τη δυνατότητα να τρέξει και να ανατρέψει την κατάσταση στην Τούμπα, διότι αν η μπάλα στο πλασέ του Αλεξέεφ στο 90' δεν είχε σταματήσει στο δοκάρι, όχι απλώς δεν θα έτρεχε, αλλά θα είχε πέσει ξερός στο Κισινάου.

 

ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει ο Σαββίδης κι αν το πρόβλημα είναι οι επιχειρήσεις του στη Ρωσία, ο πόλεμος στην Ουκρανία και κάθε άλλη πιθανή και απίθανη ιστορία που έχω ακούσει τις τελευταίες εβδομάδες, δεν το ξέρω. Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία τελείως παρατημένη ομάδα. Και την παρατημένη ομάδα την παρατούν και οι παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι η... Παναγιά είναι μεγάλη και θα τον σώσει την άλλη Πέμπτη και μετά βλέπουμε. Γιατί για τον ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός από τη Ζίμπρου θα είναι καταστροφή.

 

ΟΣΟ για τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα νομίζω ότι είναι πολύ απλά. Τι κρίμα που πριν 15 βράδια ο Μάρκους Μπεργκ έκανε ένα από τα ελάχιστα κακά ματς του με την πράσινη φανέλα. Με τον χθεσινό Μπεργκ στη ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης ο Παναθηναϊκός τώρα θα έπαιζε με τη Ζενίτ για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ας είναι όμως κι έτσι. Και η επιστροφή στους ομίλους του Γιουρόπα δεν είναι μικρό πράγμα...

Πηγή: sportday.gr