Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τον αγώνα: "Για μένα αυτό το παιχνίδι είναι χωρίς αύριο. Πρέπει να είμαστε όλοι εδώ, όπως και στα προηγούμενα ματς, για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο. Είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους, το αποδείξαμε στο πρώτο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα μας έλειψε. Ελπίζω και πιστεύω να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλουμε".

Για την πίεση που έχει διαμορφωθεί μετά και το ματς με την Καλλονή: "Όποιος δεν γνωρίζει αυτή την ομάδα θα έπεφτε από τα σύννεφα. Αλλά έτσι είναι δομημένη η ομάδα. Έχουμε δύο άσχημα αποτελέσματα, αλλά όχι άσχημες εμφανίσεις. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, αλλά περισσότερη εμπιστοσύνη στην Παναγία. Τώρα που μας βρίζουν αρκετά, πιστεύω ότι θα γυρίσει το κουμπί προς την πλευρά μας".

Για τις διαφορές που θα περιμένει αύριο από την ομάδα του: "Δε νομίζω ότι θα υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Το θέμα είναι να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Ένα κλικ είμαστε, αλλά πρέπει να γυρίσει το κουμπάκι από πάνω. Κάνουμε φάσεις, πάρα πολλές. Και φάσεις που δεν φαίνονται επειδή δεν τελειώνουν. Αυτά περιμένω να αλλάξουν, διότι χειρότερα δεν μπορούν να γίνουν".

Για την ανάγκη μεταγραφών: "Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, έχουμε ματς αύριο. Τι μου κάνετε αυτή την ερώτηση τώρα;".

Για το rotation που έκανε στο ματς με την Καλλονή: "Πρέπει να εξηγήσω κάποια πράγματα. Αυτό που έγινε προχθές είναι επιβεβλημένο για το ποδόσφαιρο. Οι ώρες είναι λίγες για να αντεπεξέλθει ο οργανισμός σε αυτά που ζητάει το ποδόσφαιρο. Να ξέρετε ότι αν με την Καλλονή έπαιζαν αυτοί που έπαιξαν με τη Ζίμπρου στο αποτέλεσμα θα ήταν χειρότερο".

Για το αν τα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες έχουν περισσότερο άγχος: "Εμείς δεν έχουμε φορτώσει αυτά τα παιδιά. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Άσχετα με την ηλικία, το σημαντικό είναι ότι είναι ενταγμένα σε αυτή την ομάδα και υπάρχουν απαιτήσεις. Εμείς δίνουμε τα εχέγγυα και αυτά τα παιδιά ήδη δίνουν πολλά πράγματα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στα στημένα: "Δεν το βλέπω έτσι. Στο ματς με τη Ζίμπρου υπήρχε μόνο η φάση του γκολ. Και εμείς χτυπήσαμε στημένο και είχαμε το δοκάρι. Επαναλαμβάνω ότι εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, αλλά περισσότερη εμπιστοσύνη στην Παναγιά. Εμείς είμαστε εδώ και δουλεύουμε. Αν δεν θέλει τότε καλώς καμωμένο ή κακώς καμωμένο"

Αν περίμενε ότι θα έφτασε τόσο γρήγορα ένα παιχνίδι χωρίς αύριο: "Με τον Αναστασιάδη ναι".

Για τη στάση του κόσμου στο αυριανό ματς: "Ο ΠΑΟΚ έχει μία μεγάλη δύναμη. Το θέμα είναι να βρίσκεται η δύαμη στο πλευρό της ομάδας. Ζητάω να μας συμπαρασταθούν μέχρι το τέλος του ματς και μετά ο κόσμος ας αποφασίσει τι θα κάνει. Αυτό ο κόσμος το έχει αποδείξει πολλές φορές και πιστεύω ότι θα το κάνει και αύριο. Από εμάς εξαρτώνται όλα σε αυτό το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να ξεφύγουμε από την πίεση του χρόνου. Αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα".