Η Ομόνοια έδειξε περίσσιο πάθος από την αρχή του αγώνα και έδειξε τεράστιες δυνάμεις για να πετύχει το σκοπό της. Μόλις στο 2’ κατάφερε ο Φοφανά να σπρώξει στα δίχτυα, όμως χωρίς αιτία – έτσι φάνηκε τουλάχιστον – ο διαιτητής αποφάσισε να ακυρώσει το τέρμα.

Λίγα λεπτά αργότερα, κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, όταν μετά από σουτ του Ιόνοφ, ο Μορέιρα έκανε εντυπωσιακή απόκρουση, όμως η μπάλα χτύπησε στον Στεπάνοφ και κατέληξε στα δίχτυα των πρασίνων για να γίνει το 1-0.

Δεν πτοήθηκαν
Οι πράσινοι όμως δεν πτοήθηκαν από την εξέλιξη αυτή και συνέχιστηκαν να έχουν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Στο 19’ ήρθε και δεύτερο τέρμα για τους πράσινους, με τον Ποτέ, όμως και πάλι ακυρώθηκε, αυτή τη φορά ως οφσάιντ – ήταν οριακή η φάση και συνεπώς αρκετά αυστηρή.

Αυτή τη φορά... γκολ
Αυτό που της στερήθηκε στις προηγούμενες φάσεις, η Ομόνοια το πήρε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 23’, όταν μετά από σέντρα του Ράμος ο Ποτέ έκανε τη στιφτή κεφαλιά, που κατέληξε στα δίχτυα του Μπερεζόφσκι για να γίνει το 1-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Ανοιχτό παιχνίδι
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό. Για κάποιο διάστημα η Ντιναμό έκλεισε την Ομόνοια στα κρέ της, χωρίς όμως να την απειλήσει και 1-2 σουτ που πήγαν προς την εστία, ο Μορέιρα ήταν πανέτοιμος. Από την άλλη, οι πράσινοι δεν έδειχναν δυνατοί για να κρατήσουν το απότελεσμα πρόκρισης.

Αριθμητικό πλεονέκτημα
Στο 73’ η Ομόνοια απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού ο Βενγκέρ ανέτρεψε από πίσω τον Σκαραμοτσίνο και πήρε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Δοκάρι
Στο 81’ η Ντιναμό απείλησε με δεύτερο τέρμα, όταν η εκτέλεση φάουλ από τον Βαλμπουένα σταμάτησε στο δοκάρι του Μορέιρα.

Δυστυχώς...
Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι πράσινοι θα ήταν η ομάδα που θα ήταν στην επόμενη φάση, τελικά στο 93’ ο Σαμπά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μορέιρα για να γίνει το τελικό 2-1 και η πρόκριση να περάσει στα χέρια της Ντιναμό. 

Πηγή: protathlima.com.cy