"Θέλαμε να αποφύγουμε την κακή εμφάνιση του πρώτου ματς και να πάρουμε την πρόκριση. Όχι επειδή το έλεγαν οι οπαδοί, αλλά επειδή το λέει ο ΠΑΟΚ. Ήμασταν υποχρεωμένοι να περάσουμε. Δεν κάναμε κάποιον άθλο. Διορθώσαμε το λάθος του πρώτου παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι στους ομίλους».

Ο Τζαβέλλας παραδέχθηκε πως «το 2-0 ήταν επικίνδυνο. Ευτυχώς κάναμε το 3-0 κι έφυγε το άγχος που είχαμε. Είναι καλό το σημερινό σκορ, διότι δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες. Θα λυθούν τα πόδια μας στη συνέχεια».

Αναφερόμενος στην... κουβέντα που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για το 3-0, είπε πως «είχαμε πει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ότι το τρίτο γκολ θα το έβαζε ο Μακ. Αυτό πήγα και του είπε. Τίποτε άλλο».

Ο Τζαβέλλας ξεκαθάρισε πως «για εμένα δεν υπάρχει ανακατωσούρα στην ομάδα. Όταν ο ΠΑΟΚ δεν κάνει αυτό που μπορεί στο γήπεδο, θα υπάρχει πίεση από τον κόσμο, τη διοίκηση κι όσους μας πλαισιώνουν. Όταν κάνουμε αυτό που πρέπει, υπάρχει κατανόηση».

Όσο για τοπ ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά, ο έμπειρος αμυντικός είπε πως «θα είναι δύσκολο, όμως θα πάμε για τη νίκη».

Και κατέληξε αφιερώνοντας την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ «στον Παναγιώτη Ποικιλίδη. Μας λείπει, ήταν δίπλα μας κι ελπίζω να μας βλέπει από εκεί ψηλά…».