Καλό είναι να υπάρχει αισιοδοξία, ειδικά στις μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Που και την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν είχε κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, αλλά με πίστη στην ομάδα έκανε έναν φοβερό δεύτερο γύρο.

Από αυτό, όμως, μέχρι όσα σχολίασε ο Γιάννης Αναστασίου λίγο πριν από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία, υπάρχει διαφορά...

Τι είπε ο Έλληνας τεχνικός; Ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ευκαιρία για ανάκαμψη για την ομάδα του! Κι εδώ μπαίνει το ερώτημα: Με την εικόνα που είχε εντός έδρας ο Παναθηναϊκός εναντίον του ΟΦΗ, αποτελεί ευκαιρία για ανάκαμψη το εκτός έδρας με την Αϊντχόφεν!

Δεν λέει κανένας ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός στην Ολλανδία και, γιατί όχι, να επιστρέψει και με τη νίκη. Αλλά με βάση την τελευταία εικόνα που έχουμε από τους "πράσινους", αλλά και τη γενικότερη παρουσία τους το τελευταίο διάστημα, δεν μπορεί κάποιος να πει ότι είναι ευκαιρία για ανάκαμψη αυτό το ματς!

Γιατί σε αυτή την περίπτωση, το αποτελέσμαπου μπορούν να βοηθήσει σε επανάκαμψη, είναι η νίκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Αναστασίου κατά την αναχώρηση της αποστολής για Ολλανδία:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία παίζει επιθετικά όπως όλες οι ολλανδικές ομάδες. Έχουμε την ποιότητα όμως και μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη αν παίξουμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων. Είναι η ευκαιρία μας για την ανάκαμψη".