Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι :”Έχω πει στα παιδιά ότι ο ΠΑΟΚ από μόνος του, από τότε που έπαιζα κι εγώ και παλιότερα, έχει τρεις στόχους. Πρωτάθλημα, ο πρώτος στόχος. Ευρώπη για την καταξίωση και το πρεστίζ της ομάδας ο δεύτερος, και τρίτος στόχος είναι το Κύπελλο. Αυτά είναι και θα είναι, όσο θα υπάρχει ο ΠΑΟΚ, που ΠΑΟΚ θα υπάρχει κι όταν θα φύγουμε εμείς. Άρα από μόνος του ο στόχος αυτός δημιουργεί υποχρεώσεις. Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό το παιχνίδι, είναι σα να είναι τελευταίο για μας. Όπως αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια, έτσι θα αντιμετωπίσουμε κι αυτό”
.
Για το αν ο Μακ μπορεί να παίξει : “Θα δούμε αν θα μπορέσει να κάνει προπόνηση, ακόμη δεν μίλησα με τον γιατρό. Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή”.

Για τον Ρατς και αν μπορεί να φύγει στην Αραβία: “Από σένα το ακούω, δεν ξέρω. Πως μπορεί να πάει στην Αραβία, όταν είναι στον ΠΑΟΚ; Δεν γνωρίζω”.

Για το πως προσεγγίζει το αυριανό παιχνίδι : “Έχουμε ένα συγκεκριμένο πράγμα να κάνουμε. Να είμαστε καλά εμείς. Πάντα από μας εξαρτάται. Χωρίς να θέλω να βγάζω στην άκρη τον αντίπαλο. Τον σεβόμαστε, τον υπολογίζουμε, και πολύ περισσότερο απ΄ ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος. Σταματάμε εκεί. Όταν ξεντυθούμε να μπούμε στο γήπεδο, σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Αν το κάνουμε, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για την ομάδα. Είμαστε στην αιχμή του δόρατος, όσον αφορά το θέμα του χρόνου. Ο χρόνος είναι αδυσώπητος και απαγορεύεται να κάνουμε λάθος. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε. Δεν έχω άγχος εγώ. Γιατί να έχω; Άγχος έχει κάποιος που δεν ξέρει τι του γίνεται”.

Για το αν είναι επιβράβρευση το διαφαινόμενο sold out : “Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να είμαστε έτσι. Πρέπει να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, και πιστεύω ότι θα βοηθήσει ο κόσμος. Τον κόσμο εμείς τον μεταφέρουμε. Θέλει να έρχεται να χαίρεται την ομάδα, να περνάει καλά. Κι αυτό είναι μέλημα δικό μας. Αν χάσεις ένα παιχνίδι, δεν είναι τόσο εύκολες οι μέρες, οι επόμενες. Ο κόσμος περιμένει από μας, αν το συνειδητοποιήσουμε γρήγορα, τότε θα έχουμε και λίγες μέρες ταλαιπωρίας. Γιατί θα έρθουν κι αυτές, όπως ήρθαν τέτοιες μέρες. Και στην αρχή ήρθαν. Κι εγώ φοβάμαι πάντα όταν έρχονται τα πολλά χειροκροτήματα. Έμαθα να ξεκινάω το καλοκαίρι και αν είναι δυνατόν να πανηγυρίσουμε τον Μάιο. Όποιος πανηγυρίζει ενδιάμεσα πεθαίνει. Αυτό δεν μπόρεσα να το μεταφέρω ακόμη στην ομάδα, στον βαθμό που πρέπει. Θέλει συνεχή επαφή με τα παιδιά για να κάνουμε πράξη αυτά που λέμε”

Για το ότι η Τούμπα ήταν μισοάδεια την Κυριακή, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι 1ος : “Υπάρχει μεγάλη πείνα. Δεν το γνωρίζετε; Έχουμε μεγάλη υποχρέωση, γιατί το 95% των φιλάθλων το μόνο που του έμεινε είναι να βλέπει το ποδόσφαιρο. Αν στεναχωρεθεί κι εκεί, θα έχουμε προβλήματα. Ο κόσμος ήταν πάντα εδώ, ήταν παρών. Αν δεν μπορέσουμε να γεμίσουμε την Τούμπα, ας γεμίσουμε τουλάχιστο την καρδιά τους με χαρά”.