Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά για το θερμό κοινό του ΠΑΟΚ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τους αντιμετωπίσουμε (σ.σ. εννοεί τον κόσμο) αν και είναι οι αντίπαλοι.»

Όσον αφορά στο αυριανό (22/10) ματς είπε:

«Περιμένω αύριο να παίξουμε όπως πάντα πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση που μπορεί να επηρεάσει την πορεία στον όμιλο, θέλω η ομάδα μου να παίξει για ένα καλό αποτέλεσμα.»

Για το τι περιμένει από τους παίκτες του:

«Περιμένω να δω το καλύτερο αποτέλεσμα κι από αυτούς που έχουν παίξει πολύ και από εκείνους που δεν έπαιξαν τόσο. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.»

Για την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Μινσκ:

«Με εξέπληξε το αποτέλεσμα γιατί περίμενε περισσότερα από την ομάδα (σ.σ εννοεί την Ντιναμό).»

Για την ήττα από την Λάτσιο: «Έγινε αυτό προχωράμε παρακάτω.»

Για το ματς με τη Μίλαν: «Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα οργανωμένη, τον σέβομαι. Έχει πολύ καλή επίθεση. Έχει πολύ καλή πορεία, τους συγχαίρω, ξέρω τους παίκτες του, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και διεθνείς.»

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Θα κάνουμε ότι πρέπει για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.»

Για το ποιοι είναι τα φαβορί για την πρόκριση από τον όμιλο: «Ο ΠΑΟΚ πιστεύω είναι μία από τις ομάδες που θα περάσει αν παίξει όπως παίζει αυτή την περίοδο.»

Για το αν βολεύει η ισοπαλία τόνισε: «Δεν θα παίξουμε ποτέ για την ισοπαλία, αλλά όπως και να “χει θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε πρώτοι στον όμιλο.»