Ο φετινός Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με φόρα από το φίνις της περσινής περιόδου. Κι αυτό είναι κάτι που το παραδέχονται όλοι, ακόμα και ο Γιάννης Αναστασίου.

Οι "πράσινοι" ψάχνουν ακόμα να βρούνε τον αγωνιστικό βηματισμό τους, υπάρχουν κάποια βήματα προόδου που γίνονται, αλλά ακόμα υπάρχει και πολύς δρόμος μέχρι να φτάσουν στο επίπεδο που είχε πέρσι, στον δεύτερο γύρο η ομάδα.

Τόσο πέρσι όμως όσο και φέτος, ένα είναι το κύριο γνώρισμά της, πέρα από τη μαχητικότητα. Το γεγονός ότι λειτουργεί σαν οικογένεια! Συσπειρωμένη και στη λογική όλοι για έναν και ένας για όλους.

Κορυφαίο παράδειγμα είναι το γκολ που πέτυχε ο Καρέλης χθες και έτρεξε αμέσως ΟΛΗ η ομάδα πάνω του για να πανηγυρίσουν παρέα! Από την άμυνα, τα χαφ... όλοι!

Σαν μαγνήτης έφυγαν όλοι... σφαίρα πάνω στον νεαρό άσο, για να πανηγυρίσουν ένα γκολ που αποδείχτηκε πολύ σημαντικό! Κι αυτό το στοιχείο, το ότι οι παίκτες είναι πολύ κοντά και συσπειρωμένοι, μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας...