Αναλυτικά όσα είπε:

Αν έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα: "Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένουμε κάποια παιδιά. Είμαστε οριακά και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε και να έχουμε προβλήματα στη συνέχεια".

Για την κούραση στην ομάδα: "H κόπωση είναι φυσιολογική. Είμαστε επαγγελματίες, μεγάλη ομάδα και αυτό το αντιμετωπίζουμε "

Αν το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος: "Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ως τελευταίο. Αν είναι μονόδρομος το βλέπεις στην πορεία. Και στο κύπελλο έχουμε δύο άσχημα αποτελέσματα, όμως και πάλι είναι δυνατή η πρόκριση. Αυτά άλλος τα αποφασίζει. Όλοι είμαστε σε κατάσταση έντασης όταν έρχονται τέτοια παιχνίδια. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Η προσπάθεια γίνεται για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στο πρώτο ματς αυτό που έγινε με τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι πρωτόγνωρο. Ελπίζω να υπάρχει και το ανάλογο αποτέλεσμα αύριο ώστε να ευοδωθεί η προσπάθεια"

Για το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ο Μάριο Γκόμεζ: "Τότε θα παίξει κάποιος άλλος παίκτης, εξίσου καλός με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αν δείτε το παιχνίδι της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό θα καταλάβετε αυτό που λέω".

Αν στην ομάδα υπάρχει η πρόοδος που ο ίδιος επιθυμεί: "Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι προς το καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα αν είχαμε όλο το ρόστερ. Σε αυτό παίζουν ρόλο πολλά πράγματα, όπως η ετοιμότητα όλων των παιδιών. Στις προπονήσεις χάνουμε παιδιά που θα μπορούσαν να έχουν προσφέρει περισσότερο".

Για τα εγκωμιαστικά σχόλια της ΟΥΕΦΑ: "Μακάρι το Μάιο να είναι ακόμη καλύτερα τα σχόλια, να έχουμε καταφέρει πράγματα και να είμαστε ευτυχισμένοι εμείς και ο κόσμος μας"

Αν η πρόσφατη ήττα της Φιορεντίνα από τη Σαμπντόρια τον κάνει πιο αισιόδοξο για το αυριανό ματς: "Η Φιορεντίνα παρόλο που παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν τα πάει καλά στην Ιταλία λόγω αποτελεσμάτων. Αδικούν την εικόνα της. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και ίσως αυτό να ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος που κάναμε στη Θεσσαλονίκη. Στο πρώτο παιχνίδι ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, κάναμε λάθη που δεν τα είχαμε ξανακάνει και τα πληρώσαμε".

Για την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα χτυπήσει τον αγώνα με τη Φιορεντίνα επειδή υπάρχει μπροστά ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό: "Δεν ξέρω αν θα ζω μεθαύριο. Εμείς έχουμε αυτό τον αγώνα αύριο. Αυτό είναι το σκεπτικό το δικό μου και προσπαθώ να το περάσω στα παιδιά".