Η Μπριζ πήγε στην Τουρκία με το υπέρ της 2-1 από το πρώτο ματς, αλλά στο "Ατατούρκ" βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 48` από την γκολάρα του Ραμόν Μότα! Όμως η ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ δεν το έβαλε κάτω, ισοφάρισε με τον Ντε Σουτέρ στο 61` και πήρε τη νίκη-πρόκριση με το γκολ του Μπολινγκολί-Εμπομπό στο 80` που έγραψε και το τελικό 1-3 στο 90`

Τυπική διαδικασία ήταν η ρεβάνς στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", καθώς η Σεβίλλη στο πρώτο ματς είχε νικήσει στη Βίλα Ρεάλ τη Βιγιαρεάλ με 3-1. Οι Ανδαλουσιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 69` με τον Ιμπόρα στο 69` με τη Βιγιαρεάλ να απαντά στο 73` με τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Το τελικό 2-1 έγραψε για τους γηπεδούχους ο Ντένις Σουάρεθ στο 83`.

Στο Τορίνο η Ζενίτ το μόνο που είχε να κάνει ήταν να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 από το πρώτο ματς στην Πετρούπολη. Οι παίκτες του Αντρέ Βίλας-Μπόας πάντως πέρασαν δύσκολα στο τέλος με το γκολ του Γκλικ στο 90`, αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση!

Η Βόλφσμπουργκ στο Μιλάνο τελείωσε τις όποιες ελπίδες των νερατζούρι για πρόκριση στο 24` με το γκολ του Καλιγκιούρι στο 24`. Ο Παλάσιο στο 71` ισοφάρισε για την Ίντερ, αλλά στο 89` ο Μπέντνερ που είχε μπει αλλαγή έγραψε το τελικό 1-2.  

Δείτε ΕΔΩ τι έγινε στα ματς των 20:00