Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στο ματς της Λεωφόρου, καθώς η πρωτοφανής αποτυχία έφερε και έντονες -έως και ακραίες- αντιδράσεις από την εξέδρα.

Το τελικό 2-2 και ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα είχαν ως αποτέλεσμα οι οπαδοί των Πρασίνων να κατευθυνθούν προς τη φυσούνα, όπου αποχωρούσαν οι ποδοσφαιριστές, με άσχημες διαθέσεις.

Αρχικά, πλησίασαν τον Λαγό, από τον οποίο ζήτησαν εξηγήσεις σε ένα σύντομο τετ α τετ, μετά κάποιοι πλησίασαν τον Ζέκα, όπου πάλι συζήτησαν σε ήρεμο κλίμα, όμως στη συνέχεια υπήρξε ένταση με τους Νάνο και Σάντσεθ που αποδοκιμάστηκαν έντονα.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε η ΕΡΑ Σπορ, ένας εξ΄ αυτών έριξε χαστούκι στον Σάντσεθ, ο οποίος σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες αντέδρασε και έσπρωξε τον κόσμο, ενώ άλλοι που ήταν κοντά, αναφέρουν πως απλά έτρεξε να μπει μέσα στα αποδυτήρια.

Από τις φωτογραφίες πάντως ο Ισπανός αμυντικός φαίνεται "τρελαμένος", ενώ είναι ο ξεκάθαρο πως ο Ζέκα τον τραβάει για να τον πάρει από τον κόσμο και να τον βάλει στη φυσούνα.

Οι οπαδοί πάντως αποχώρησαν γρήγορα χωρίς να πειράξουν τους Αζέρους, ωστόσο αυτά που έγιναν, μάλλον θα προκαλέσουν την τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Δείτε φωτογραφίες...  

 
ADVERTISEMENT
 
 
 
 

 
              

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: