Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, παρασυρόμενος από τους οπαδούς του που πραγματικά έφτιαξαν μια καυτή ατμόσφαιρα.

Οι φιλοξενούμενοι αφού άντεξαν στην πίεση των «γαλαζοκιτρίνων» πήραν τα ηνία του αγώνα και αφού απείλησαν με 2 φοβερούς κεραυνούς (Μέγιερ, Γκεϊς) όπου έστειλαν την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια αντιμετώπιζαν φοβερές αδυναμίες να κρατήσουν την μπάλα καθώς και να την κυκλοφορήσουν σωστά, με αποτέλεσμα να δώριζουν συνεχώς την μπάλα στους Γερμανούς.

Μοιραίος ο Βάτερμαν

Σε μια φάση από κόρνερ, ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ έκανε κακή έξοδο δίνοντας την δυνατότητα στον Μάτιπ με κεφαλιά να κάνει το 0-1.

Τόσο στο πρώτο τέρμα της Σάλκε, όσο και στο δεύτερο τέρμα ο Ολλανδός κήπερ φέρει ευθύνη, αφού το σουτ του Χούντελαρ ναι μεν ήταν δυνατό αλλά μπορούσε να το απομακρύνει.

Ήρθε η αντίδραση, δεν ήρθε το γκολ

Παρά τα δυο τέρματα στην πλάτη του ο ΑΠΟΕΛ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, πίεσε τους Γερμανούς αλλά οι ευκαιρίες που βρήκε δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Τόσο ο Πιέρος σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, όσο και το σουτ του Ντε Βινσέντι, δεν έγιναν γκολ και έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλοντας να τονώσει την επιθετική του γραμμή πέρασε τον Καβενάγκι στην θέση του Πιέρου Σωτηρίου. Αλλά λίγο οι λανθασμένες επιλογές των γηπεδούχων, λίγο η ποιότητα του αντιπάλου δεν επέτρεψε στους «γαλαζοκίτρινους» να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Φαρμαν.

Χούντελαρ ξανά και τέλος…

Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση των Γερμανών, ο Μέγιερ κουβάλησε την μπάλα και έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Χούντελαρ που με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες της Σάλκε έκαναν συντήρηση δυνάμεων με τον ΑΠΟΕΛ να δέχεται μοιραία την συντριβή.

Συμπερασματικά θα λέγαμε αν ο ΑΠΟΕΛ θέλει να έχει τύχη σε αυτόν τον όμιλο θα πρέπει να αλλάξει πολλά, κυρίως στην άμυνα αλλά και τα αβίαστα λάθη, προϊόν της έλλειψης συγκέντρωσης. Ένα από τα πολλά αρνητικά, η κόκκινη του Ντε Βινσέντι χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος, κάτι είπε στον Σαπρόν, και ο ΑΠΟΕΛ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του, πιθανότατα πάνω από 2 παιχνίδια.

Πηγή: shootandgoal.com