Για τον Αστέρα ο Θεοδωρόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Ζησόπουλος, Γκοιάν, Σανκαρέ και Γιαννούλης, αμυντικό χαφ ο Έντερσον, δίδυμο στον άξονα οι Ιγκλέσιας και Χαμντανί, στα δύο άκρα οι Λούι και Μάσα, με στράικερ τον Γιάννου.

Άντεξε για ένα 25λεπτο...

Η Σάλκε προσπάθησε από την αρχή να επιβάλλει τον ρυθμό της, πιέζοντας τον Αστέρα, που όμως ήταν εξαιρετικά στημένος από τον Στάικο Βεργέτη, με κοντινές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές και με κύριο μέλημα τις αντεπιθέσεις, όπως αυτήν στο 5', όταν ο Ιγκλέσιας σούταρε, αλλά την τελευταία στιγμή η μπάλα κόντραρε βγαίνοντας κόρνερ.

Παρόλα αυτά και χωρίς η Σάλκε να κάνει κάτι το εντυπωσιακό, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 28' με ωραίο γυριστό πλασέ του Ντι Σάντο, σε ένα γκολ που έχει υπαιτιότητα ο Σανκαρέ που δεν μπόρεσε να μαρκάρει τον παίκτη του και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το 2-0 στο 37' με κεφαλιά του Ντι Σάντο και πάλι, για να διαμορφώσει το 2-0.

Τα δύο γρήγορα γκολ έριξαν στο ναδίρ την αυτοπεποίθηση των Αρκάδων που δέχθηκαν και τρίτο γκολ με πέναλτι, ξανά με σκόρερ τον Ντι Σάντο, με το 3-0 να μην αφήνει πολλά περιθώρια, πια, στους ποδοσφαιριστές του Βεργέτη για το δεύτερο ημίχρονο...

Σαν να μην έγινε ποτέ...

Το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν λογικό πως έκανε τα πράγματα διαδικαστικά για την επανάληψη, αφού η Σάλκε δεν θα μπορούσε να χάσει ούτε κατά διάνοια αυτή τη νίκη.

Οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές δοκιμές και αν εξαιρέσουμε κάποιες ευκαιρίες με τους Αϊχάν και Χούντελααρ, καθώς και το γκολ του Ολλανδού στο 84' που διαμόρφωσε το τελικό 4-0, δεν είχαμε τίποτα άλλο σπουδαίο στο δεύτερο ημίχρονο, με την Σάλκε να φτάνει σε ένα πολύ άνετο τρίποντο και τον Αστέρα να μένει στον έναν πόντο μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Κολάσινατς, Ρίτερ, Ματίπ, Γκάις (46' Αϊχάν), Γκορέτσκα (73' Μάιερ), Σανέ, Χέιμπιεργκ, Ντι Σάντο (63' Τσουπό-Μοτίνγκ), Χούντελααρ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Γκοϊάν (69' Φούντας), Ζησόπουλος, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Έντερσον (79' Κουρμπέλης), Μάσα (59' Τσοκάνης), Γιάννου

Τα γκολ του ματς

Θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης