Η Καμπάλα στο πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης έχασε ευκαιρίες που... δεν χάνονται και θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στα highlights αθλητικών εκπομπών! Οι δύο κορυφαίες άνηκαν στον ποδοσφαιριστή που έχει «κουβαλήσει» έως τώρα του Αζέρους στο Europa League, τον Ντοντό!

Στο 7' ο Βραζιλιάνος (σε κενή εστία) έβαλε λάθος το πόδι του και έστειλε την μπάλα άουτ και στο 11' έκανε τα πάντα τέλεια, πλάσαρε εξαιρετικά, αλλά ο Γκίντερ πάνω στην γραμμή έδιωξε την μπάλα. Η Ντόρτμουντ έμοιαζε να πελαγοδρομεί, πίσω «έμπαζε», μπροστά δεν είχε κάποια σπουδαία φάση, αλλά εκεί μίλησε η ποιότητα του Ομπαμεγιάνγκ.

Στο 31' ο Γκαμπονέζος (που βρίσκεται on fire) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή. Έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης συνεργάστηκε με τον Καγκάβα και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Η Καμπάλα θα μπορούσε, βέβαια, να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι, αλλά στο 45+2 ο Στάνκοβιτς από το ύψος της μικρής περιοχής κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία. Η Ντόρτμουντ δεν... ζόριζε την Καμπάλα, αλλά ήταν ξεκάθαρα ανώτερη και το ενδιαφέρον είχε περιοριστεί στον Ομπαμεγιάνγκ και αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει το χατ τρικ. Τελικά στο 72' ο Γκαμπονέζος «χτύπησε» και τρίτη φορά και έκανε το 3-0. Η Καμπάλα στο φινάλε της αναμέτρησης έψαξε το γκολ της τιμής (που το άξιζε) και τελικά με τον Ντοντό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε σε 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ντόρτμουντ έφτασε έτσι τους εφτά βαθμούς και η Καμπάλα έμεινε στον ένα, αυτόν που είχε πάρει απέναντι στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων.