Αντεπιθέσεις που στην πράξη δεν βγήκαν ποτέ. Δύο φορές είχε τη δυνατότητα να τελειώσει σωστά αντεπίθεση, αλλά στο 21ο λεπτό ο Ροντρίγκες δεν ενήργησε με καθαρό μυαλό και στο 68ο λεπτό ο Σάμπο έστειλε την μπάλα στα πουλιά. Το μόνο που έκαναν καλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν να παίζουν άμυνα βαθιά. Οι Μαλεζάς, Κόστα καθάρισαν πολλές φάσεις και συνολικά ο ΠΑΟΚ είχε 25-7 κερδισμένες μονομαχίες στον αέρα.

Ο Τούντορ πίστευε πως οι παίκτες του μπορούσαν να βρουν φάση στην αντεπίθεση και να νικήσουν την Κράσνονταρ χωρίς να της ασκήσουν πίεση. Στην πράξη αποδείχθηκε πως χωρίς τον Μακ ήταν αδύνατον να συμβεί κάτι τέτοιο.

Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και όταν ο Μακ μπήκε στο γήπεδο και ο Μπερμπάτοφ πήρε τη θέση του αόρατου Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει κατοχή και να κυνηγήσει τη νίκη, με μοναδική όμως ευκαιρία ένα σουτ του Κάτσε έξω από την περιοχή στο 78ο λεπτό. Οπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι με τον βαθμό, καθώς δεν κυνήγησε η ομάδα τους κάτι περισσότερο. Πλέον η υπόθεση πρόκριση δυσκόλεψε και χρειάζεται το διπλό στη Ρωσία.

Ο Κροάτης τεχνικός είδε τον Γλύκο να καθαρίζει όλες τις φάσεις που ανήκουν στον τερματοφύλακα, κάτι που σε σχέση με τον Ολσεν αποτελεί πρόοδος και τους Μαλεζά, Σκόνδρα να παίζουν με αξιοπρέπεια και να δείχνουν πως αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες.

Αντίθετα, είναι ολοφάνερο πως χάνεται χρόνος με τον Σάμπο και δεν έχουν να προσφέρουν πολλά πράγματα οι Λέοβατς, Ζάιρο. Ηταν λανθασμένη η απόφαση του Τούντορ να κάνει rotation στο συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί ήταν και το πιο κομβικό για την πρόκριση στους «32» του Europa.

Πηγή: Goal