Μπεσίκτας-Λοκομοτίβ 1-1

Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 39΄ με τον Σόσα, του οποίου η κεφαλιά όμως έφυγε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους όμως, η Μπεσίκτας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Κουαρέσμα με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή βρήκε δίχτυα, για να «γράψει» το 1-0.

Η απάντηση από τους Ρώσους όμως ήρθε στο 76ο λεπτό, όταν ο Μιράντσουκ βρήκε τον Νιάσε που με ωραίο τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα, η τουρκική ομάδα έφτασε κοντά στο εκ νέου προβάδισμα, με τον Ουισάλ να πιάνει την κεφαλιά, αναγκάζοντας τον Γκιγιέρμε σε δύσκολη επέμβαση.

Το ματς τελείωσε ισόπαλο, με τη Λοκομοτίβ να διατηρεί την πρωτιά και την Μπεσίκτας να ακολουθεί, ωστόσο η Σπόρτινγκ, σε περίπτωση που κερδίσει τη Σκεντερμπέου, θα την ξεπεράσει στη βαθμολογία.

Καραμπάγκ-Μονακό 1-1

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, δίχως να έχει πολλές ευκαιρίες. Στο 10ο λεπτό, ο Ισμαΐλοφ έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Εφτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του συνόλου του Λεονάρντο Ζαρντίμ να απαντήσει, με τον Πάσαλιτς να αναγκάζει τον Σέχιτς σε δύσκολη επέμβαση.

Το γκολ τελικώς ήρθε για τους γηπεδούχους στο 39ο λεπτό, όταν ο Αρμεντέρος σημάδεψε σωστά και με ωραίο τελείωμα έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ανάλογο του πρώτου, δίχως καλό ρυθμό. Στο 72', οι Μονεγάσκοι έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Καβαλέιρο να εκμεταλλεύεται τη λανθασμένη αντίδραση στην άμυνα της Καραμπάγκ, για να φέρει το ματς στα ίσα.

Μάλιστα, οι Γάλλοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το «διπλό» στο 90', εάν ο Σίλβα δεν έστελνε την μπάλα στην αγκαλιά του Σέχιτς.

Ακόμα κι έτσι όμως, η Μονακό παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο εάν υπάρξει νικητής ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άντερλεχτ, στο Λονδίνο, εκείνος θα βρεθεί στην πρωτιά.