Μάλιστα, όπως αναφέρεται, κάποιοι από τους Χρυσαυγίτες επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία που μετέφεραν τους οπαδούς. Ακολούθως τα 10 λεωφορεία, μετέφεραν τους οπαδούς στο γήπεδο της Τρίπολης.

Ξυλοφόρτωσαν συνταξιούχο γιατί ύψωσε την κυπριακή σημαία

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, ανεγκέφαλοι οπαδοί εκνευρίστηκαν όταν ένας συνταξιούχος οπαδός του ΑΠΟΕΛ, ύψωσε την κυπριακή σημαία εντός του γηπέδου, 15 λεπτά πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Αστέρα.

Αποτέλεσμα… οι χούλιγκαν να επιτεθούν στο συνταξιούχο και να τον ξυλοφορτώσουν απαιτώντας από αυτόν να κρύψει την κυπριακή σημαία και να υψώσει μόνο την ελληνική. Οι ανεγκέφαλοι δε σταμάτησαν, ούτε με τη παρέμβαση άλλου νεαρού οπαδού που τους παρότρυνε να μην τα βάζουν με το συνταξιούχο.

Στη συνέχεια η συγκεκριμένη μερίδα των ανεγκέφαλων, όταν ενημερώθηκε ότι κατά τον έλεγχο των φιλάθλων στο γήπεδο συνελήφθησαν 8 πρόσωπα για κατοχή βεγγαλικών και ναρκωτικών ουσιών, τα έβαλαν με τη διοίκηση, ισχυριζόμενοι ότι θα έπρεπε να «καλύψει» τους οπαδούς και να αποτρέψει τη σύλληψη τους.

Σε συνδυασμό μάλιστα και με την εξέλιξη του αγώνα, καθώς το ΑΠΟΕΛ ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, οι χούλιγκαν προχώρησαν σε έκτροπα, προκειμένου, όπως διαφάνηκε, να διακοπεί ο αγώνας και με αυτό τον τρόπο να εκδικηθούν τη διοίκηση.

Πηγή: cyprustimes.com.cy