Σε ένα ματς που οι τελικές ήταν 18-1 για την Ντόρτμουντ, η οποία είχε και τρία δοκάρια και ο ΠΑΟΚ έναν Γλύκο... κέρβερο, που μάλιστα τέλειωσε και τραυματίας το ματς, τότε το 0-1 είναι ακόμα μεγαλύτερη νίκη!Ο ΠΑΟΚ πέρα από ρέντα, ήταν ψυχωμένος και συγκεντρωμένος, ιδίως στα πρώτα 60 λεπτά και πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Μακ, χρυσώνοντας έτσι το χάπι για τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa! Σπουδαία νίκη γοήτρου για τον Τούντορ και τους παίκτες του αλλά δυστυχώς χωρίς αντίκρυσμα, αφού Κράσνονταρ και Ντόρτμουντ πήραν την πρόκριση. 

Μας τρέλανε ο Μακ!

Από το 1` η Ντόρτμουντ ανέλαβε τα ηνία του ματς, με τον ΠΑΟΚ να είναι σε θέση άμυνας και να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα. Έτσι στο 10` ο Καγκάβα με σουτ σημάδεψε το εξωτερικό δοκάρι του Γλύκου, με τον Δικέφαλο να παραμένει σε παθητικό ρόλο και χαρακτηστικό είναι πως στο 20` η κατοχή ήταν 77% για τους Γερμανούς! Το ματς πάντως κυλούσε όπως ήθελε ο Τούντορ, αμυντικά τουλάχιστον, με τους παίκτες να κρατάνε μακριά από την εστία του Γλύκου την Ντόρτμουντ, κλείνοντας καλά τους χώρους.

Πλην του δοκαριού και ένα σουτ του Γκίντερ στο 23` ο ΠΑΟΚ λοιπόν όχι μόνο άντεξε, αλλά έβαλε και γκολ! Στο 33` ο Μυστακίδης πέρασε υπέροχη μπαλιά στον Μακ στον κενό χώρο και ο Σλοβάκος με πλασέ έκανε το 0-1! Από ένα πούλημα της μπάλας, ο Γιανουζάι στο 42` απείλησε τον Γλύκο, με τον Ρόις να παίρνει το "ριμπάουντ" και να σημαδεύει δοκάρι! Το ημίχρονο έληξε χωρίς άλλες συγκινήσεις με τον Δικέφαλο να κρατάει το 0-1.

Τα δοκάρια και μεγάλος Γλύκος!

Το β` μέρος ξεκίνησε με μια τρομερή απόκρουση του Γλύκου στο τετ-α-τετ του Μχιταριάν που είχε μπει αλλαγή (όπως και ο Βάιγκλ), ενώ στο 52` ο Έλληνας κίπερ είπε "όχι" και στην κεφαλιά του Καγκάβα! Οι Γερμανοί είχαν εντείνει την πίεση τους, με τον ΠΑΟΚ πάντως να συνεχίζει την καλή δουλειά, ψάχνοντας παράλληλα ένα δεύτερο γκολ στην κόντρα με τον ταχύτατο Μακ.

Ο Σλοβάκος στο 66` έδωσε τη θέση του στον Λέοβατς, ενώ ο Τούχελ έκλεισε τις αλλαγές του με τον Ομπαμεγιάνγκ, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του. Ο Τούντορ έβγαλε και Μπερμπάτοφ για να βάλει Σάμπο, με τον ΠΑΟΚ όμως πλέον να έχει κλειστεί στο μισό γήπεδο. Ο Ομπαμεγιάνγκ στο μεταξύ στο 76` σημάδεψε κι αυτός δοκάρι (!), με τον Ροντρίγκες να μπαίνει αντί του Μυστακίδη στη συνέχεια. Η κλεψύδρα άδειαζε για τους Γερμανούς, με τον Δικέφαλο να αντέχει στην πίεση και να παίζει στα τελευταία λεπτά με τον Γλύκο τραυματία, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη! 

Οι συνθέσεις:

Ντόρτμουντ (Τόμας Τούχελ): Βαϊντενφέλερ, Γκίντερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Παρκ, Στένζελ, Μπέντερ (46’Βιγκλ), Καγκάβα (66’Ομπαμεγιάνγκ), Ρόις (46’ Μχιταριάν), Γιανουζάι, Ράμος

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Μυστακίδης (77’ Ροντρίγκες), Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μακ (66’Λέοβατς), Μπερμπάτοφ (71’Σάμπο)