«Σίγουρα είμαι απογοητευμένος. Δεν κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε παρά το ότι είχαμε κλασικές ευκαιρίες. Αν το είχαμε κάνει θα ελέγχαμε το παιχνίδι. Την Κυριακή έχουμε τον επόμενο αγώνα, μετά εκτός έδρας για το Κύπελλο, ταυτόχρονα πέρασαν μέρες από το τελευταίο παιχνίδι μας. Είχαμε φρεσκάδα, αλλά χάθηκε η ένταση και οσεβασμός στο σημερινό παιχνίδι. Ίσως κι εγώ να έκανα το ίδιο. Παίξαμε με το μυαλό μας στο ματς της Κυριακής (σ.σ. με την Άιντραχτ)».

Για το τι έφταιξε: «Πρέπει να αλλάξουμε την στάση με την οποία αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα. Θα κάνουμε κριτική, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε και δίκαιοι. Σίγουρα στόχος μας ήταν η νίκη. Δεν θέλω να δραματοποιώ τα πράγματα. Σίγουρα η ήττα μας πονάει, ήταν αχρείαστη».
Για το αν έχει κάποια προτίμηση για αντίπαλο: «Η κλήρωση είναι κλήρωση, ό,τι βγάλει θα το δεχτούμε. Ίσως έχει ενδιαφέρον για τους δημοσιογράφους. Θα προτιμούσα τώρα τον τελικό».
Για το αν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να παίξει στην Μπουντεσλίγκα: «Δύσκολο να παίξει στην Μπουντεσλίγκα. Ξέραμε ότι γενικά ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλές ήττες. Δεν μπόρεσα να μεταδώσω στους παίκτες μου ότι πρέπει να έχουν το αίσθημα της πίεσης. Και η Κρασνοντάρ που πήρε την πρώτη θέση, είναι ομάδες με ονόματα που δεν είναι μεγάλα, αλλά έχουν ποιότητα. Δύσκολος όμιλος, περίπλοκος».

Και κατέληξε: «Η ήττα στο Κρασνοντάρ δε συγκρίνεται με τη σημερινή ήττα. Δεν θέλω να κάνω κριτική σε βασικά πράγματα. Πρέπει να μάθουμε από αυτήτην ήττα και να συνεχίσουμε».