Καλησπερίζω όλους τους αναγνώστες του Σκύλου... Το σκωτσέζικο της τρίτης μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, ωστόσο οι επιλογές για το σεντόνι δεν βρήκαν στόχο, με το under στο Τορίνο να χάνεται με το τέρμα της Μπάγερν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ η Άρσεναλ κάλλιστα θα μπορούσε να σκοράρει αλλά δεν πέτυχε ένα πολυπόθητο τέρμα. Καμία ανησυχία, ο Φλεβάρης κυλάει καλά παίδες και θα κάνουμε απολογισμό την Τρίτη. Σήμερα διεξάγονται οι επαναληπτικοί του Γιουρόπα στην φάση των 32 και το ενδιαφέρον εστιάζεται στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να ανατρέψει την εις βάρος του ήττα με 1-0 από την Άντερλεχτ πριν 1 εβδομάδα στις Βρυξέλλες..

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1 + UNDER 4,5 1,91 (στο Stoiximan)

Άξιζε καλύτερης τύχης και σκορ ο Ολυμπιακός στις Βρυξέλλες, η ήττα του με 1-0 δεν χαρακτηρίζει την συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και στην σημερινή ρεβάνς το έργο του μόνο ευκολο δεν προμηνύεται. Ο Σίλβα ξεκούρασε αρκετούς παίκτες στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο και στόχος του θα είναι να μην δεχθεί γκολ. Η Άντερλεχτ έδειξε και στο Βέλγιο πως είναι μία ομάδα με αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι και ο προπονητής της θα κοιτάξει να θωρακίσει τον άξονα και ύστερα να χτυπήσει στην κόντρα, εκεί όπου ίσως θα βρει χώρους όσο δεν μπάινει το γκολ από πλευράς Πειραιωτών. Εκτιμώ πως οι ερυθρόλευκοι συνολικά είναι καλύτερη ως ομάδα και αυτό το στοιχείο θα αποδειχθεί περίτρανα εντός αγωνιστικού χώρου, με το σκορ να μην ξεφεύγει σε έκταση.

ΡΑΠΙΝΤ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ G/G 1,60 (στο Stoiximan)

Διαδικαστικού χαρακτήρα θα έχει η ρεβάνς στην Βιέννη σήμερα, η Βαλένθια διέσυρε στο πρώτο παιχνίδι τους Αυστριακούς και ξέσπασε με το βαρύ 6-0 σαν σκορ. Η Ραπίντ απαλλαγμένη από κάθε άγχος, θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μπροστά στο κοινό της και αν γίνεται να φύγει με μία τιμητική νίκη μπροστά στο κοινό της για το φετινό Γιουρόπα. Οι Ισπανοί με την σειρά τους θα αγωνιστούν με αρκετούς αναπληρωματικούς και νεαρούς παίκτες, οι οποίοι έχουν σαν κίνητρο να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση και αναμένεται να παίξουν ελεύθερα. Πολύ πιθανό το σενάριο των εκατέρωθεν τερμάτων, πόσο μάλλον όταν οι γηπεδούχοι μετατρέπουν τα παιχνίδια τους εντός έδρας σε ροντέο.

ΝΑΠΟΛΙ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 28' 2,12 (στο Stoiximan)

Για δύο αποτελέσματα θα παίξουν οι ισπανοί στην ρεβάνς του Σαν πάολο, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση πριν μία εβδομάδα στην έδρα τους κατάφεραν κόντρα στην ροή του αγώνα να σκοράρουν και να έχουν στις αποσκευές τους ένα σκορ ύπουλο που τους φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση. Οι Ναπολιτάνοι πιστεύω πως δεν θα επιτεθούν κατα κύματα από το πρώτο λεπτό και θα χρειαστεί να έχουν καλή κυκλοφορία και υπομονή στο παιχνίδι τους, για να ξεκλειδώσουν την καλή αμυντική γραμμή της Βιγιαρεάλ. Λογικό το σενάριο του προσεκτικού παιχνιδιού στο πρώτο μισάωρο, αφού και το σκορ είναι τόσο πονηρό που δεν θα ρισκάρουν οι προπονητές από την αρχή.

του Γιώργου Γεράνιου