Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ ήταν ένα μη αναμενόμενο γεγονός, από την άποψη ότι και στα δύο παιχνίδια με τους Βέλγους οι Πειραιώτες φάνηκε ότι είχαν καλύτερη ομάδα.

Υπήρχαν όμως συγκεκριμένα θεματάκια στους "ερυθρόλευκους", που προβληματίζουν.

Όπως, για παράδειγμα, ότι στα τελευταία τέσσερα ματς (Άντερλεχτ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άντερλεχτ), έχει σκοράρει μία φορά εναντίον του ΠΑΟΚ με τον Ομάρ και ένα γκολ χθες με πέναλτι που δεν ήταν.

Άρα υπάρχει θέμα όσον αφορά την επιθετική λειτουργία της ομάδας γενικότερα, αλλά και συγκεκριμένα όσον αφορά τον Ιντέγιε.

Αυτό, όμως, λίγο - πολύ το βλέπουν και το γράφουν όλοι, για αυτό και ο Νιγηριανός το τελευταίο διάστημα βρίσκεται, για αρνητικό λόγο, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Εκείνο που δεν έχει γράψει κανείς, είναι η κακή φυσική κατάσταση που υπάρχει στον Ολυμπιακό!

Μία ομάδα με πολύ μεγάλο ρόστερ, που ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες ελληνικές (άρα δεν ζορίζεται ιδιαίτερα στη Σούπερ Λιγκ), επιτρέπαι να έχει κλαταρισμένους παίκτες χθες το βράδυ στο γήπεδο;

Δεν θα έπρεπε να υπήρχε σχεδιασμός για να είναι φρέσκια η ομάδα στα δύο ματς με τους Βέλγους;

Και δεν αναφερόμαστε στον 35άρη Τσόρι, αλλά ακόμα και οι Μαζουάκου και Ομάρ έδειχναν να μένουν από δυνάμεις, στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν!

Θέμα και μάλιστα μεγάλο είναι αυτό για τον Ολυμπιακό, που όπως γράψαμε ήδη δεν έχει και μεγάλο ζόρι στη Σούπερ Λιγκ, με αντιπάλους σαφώς υποδεέστερους.

Αλλά ακόμα κι αν η Σούπερ Λιγκ ήταν ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, οι Πειραιώτες έχουν πολυάριθμο ρόστερ και θα έπρεπε από το τεχνικό τιμ να υπάρχει διαφορετική διαχείριση τόσο σε πρόσωπα όσο και αμιγώς στο θέμα της φυσικής κατάστασης...

Προκειμένου η ομάδα να είχε δυνάμεις όσο περνούσσε η ώρα, όπως συνέβαινε με την Άντερλεχτ δηλαδή, κι όχι να αδειάζει το ρεζερβουάρ της από βενζίνη...