O Παναθηναϊκός έχει στις "αποσκευές" του το 1-0 της Λεωφόρου και αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, τότε δεν θα έχει πρόβλημα να αποκλείσει την σουηδική ομάδα μέσα στην Στοκχόλμη.

Πάντως, το "τριφύλλι" σε περίπτωση πρόκρισης ενδέχεται να βρεθεί στους ισχυρούς των πλέι οφ της διοργάνωσης, καθώς τα χθεσινά αποτελέσματα του τρίτου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ευνοϊκά.

Παρόλα αυτά, οι Πράσινοι θα πρέπει να περιμένουν και τα σημερινά αποτελέσματα, ευελπιστώντας πως δεν θα γίνει καμία έκπληξη και τα φαβορί θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Κάπως έτσι θα βρεθούν στους ισχυρούς στην κλήρωση των πλέι οφ του Europa League, αποκτώντας αυτόματα πολύ περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει πρόκριση της Σάλτσμπουργκ (έχει νικήσει 1-0 την Παρτιζάνι στην Αλβανία), της Σέλτικ (έχει έρθει ισόπαλη 1-1 με την Αστάνα εκτός έδρας), της Κοπεγχάγης (ισοπαλία 1-1 με την Άστρα), της Λέγκια (1-0 με την Τρένστιν) και τέλος της Άντερλεχτ (ισοπαλία 2-2 με την Ροστόφ), για να μπει στην κληρωτίδα των ισχυρών.