Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο sday.gr ο 47χρονος Σέρβος τεχνικός:

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου: «Την περσινή χρονιά τερμάτισε στην τέταρτη θέση του σερβικού πρωταθλήματος. Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο που παραδοσιακά βγάζει παίκτες από τις ακαδημίες που συνεχίζουν την καριέρα τους είτε σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης είτε σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Η Ραντ έχει ένα σχετικά μικρό γήπεδο περίπου 6.000 θέσεων, που γεμίζει σχεδόν σε κάθε αγώνα. Μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Βελιγραδίου, όπως η Παρτιζάν ή ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά έχει πάντα κόσμο στο γήπεδο. Όσο για την κλήρωση με την Τρέ Πένε από το Σαν Μαρίνο, δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα».

Όσον αφορά τη θεσσαλική oμάδα και την περσινή της πορεία: «Το φαβορί κατά την άποψή μου είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι πολύ καλή ομάδα και προσέφερε πολύ καλό ποδόσφαιρο την περσινή χρονιά. Τον παρακολούθησα από τον Δεκέμβριο και μετά και πιστεύω ότι δίκαια κατέκτησε την πέμπτη θέση και πανηγύρισε την έξοδο στο Europa League. Έχει κάποιους πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Μόνχε».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από την Ραντ: «Έχει έναν τερματοφύλακα, τον Μίλαν Μπόριαν, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός».

Τέλος, όσον αφορά τον Σέρβο μέσο, Λιούμπομιρ Φέισα, που βρίσκεται με το ένα… πόδι στον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Είναι καλός παίκτης και μπορεί να σταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να μην έχει προβλήματα τραυματισμών γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τους τελευταίους μήνες».