Δυστυχώς οι δημοσιογράφοι ανέχονται την άδεια κουβέντα του κάθε προπονητή. Ενώ θα 'πρεπε να αισθάνονται προσβεβλημένοι. Ότι τους δουλεύουν.

Ο πραγματικός δημοσιογράφος αν του ξηγιέται αέρα πατέρα ο προπονητής, τότε του κάνει δύσκολη τη ζωή. Όπως το λέω. Δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί.

Για παράδειγμα, εν όψει της αποψινής ρεβάνς με την Δυναμό Τυφλίδας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε το φοβερό: «Να είμαστε σοβαροί». Μα λέγεται αυτό; Απίστευτο! Είναι ασόβαροι οι παίκτες που προπονεί ο Ίβιτς; Τι να πεις. Τίποτα. Απλά ρωτάς τον προπονητή, τι... εννοεί;

«Δεν έχει τελειώσει ακόμα η πρόκριση» είπε ο Ίβιτς. Το ίδιο θα 'λεγε κι αν ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει 1-0, όχι 3-0. Το ίδιο θα έλεγε κι αν ο ΠΑΟΚ είχε αποσπάσει «Χ» εκτός έδρας. Κασέτα έχουν οι προπονητές και λένε τα ίδια, σε κάθε περίπτωση.

Με πόσα γκολ να κέρδιζε στην Τυφλίδα ο ΠΑΟΚ για να είχε τελειώσει την πρόκριση. Με 17-0. Με 33-0.

Το άλλο. Τζιόλης και Κάτσε αποτελούν παρελθόν στον ΠΑΟΚ. Και για τους δύο ο Ίβιτς είχε μόνο καλά λόγια. Τότε γιατί εισηγήθηκε το τέλος τους; Είπαμε. Η γλώσσα του προπονητή είναι όπως του πολιτικού. Ψεύτικη. Και άνευ περιεχομένου.

Κομμάτι της Ελλάδος ο Ανδρέας Μπάρκουλης, διάβασε   apodytiriakias.gr