Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού σοτ αποψινό παιχνίδι, Μπράουν Ιντέγε, θεωρεί πως η ομάδα δεν έκανε τίποτα λάθος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και αδυνατεί να κατανοήσει πώς είναι δυνατόν να μην πήρε ούτε έναν βαθμό. Παρ΄ όλα αυτά, υποστήριξε πως το ντέρμπι με την ΑΕΚ που έρχεται την Κυριακή είναι η ιδανική ευκαιρία για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Δεν πιστεύω πραγματικά ότι κάναμε κάτι λάθος απόψε, ακόμη και τώρα αν κάποιος μας έλεγε ότι αρχίζει το παιχνίδι από την αρχή θα κάναμε τα ίδια. Είχαμε πολλές ευκαιρίες κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και είναι πραγματικά λυπηρό το ότι φεύγουμε χωρίς να έχουμε πάρει βαθμούς από αυτή την αναμέτρηση.

Είμαστε όλοι λυπημένοι, απογοητευμενοι. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να χάνει δύο συνεχόμενους αγώνες, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το αφήσουμε πίσω και να προετοιμαστούμε για την Κυριακή. Κόντρα στην ΑΕΚ οφείλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες".

Δηλώσεις έκανε και ο Σεμπά, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον συμπαίκτη του.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος για την ήττα μας. Δώσαμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα αυτό οφείλεται και στην τύχη, τόσο στο γκολ που δεχθήκαμε όσο και στις ευκαιρίες που χάσαμε. Δεν πρέπει να χάσουμε όμως την συγκέντρωσή μας γιατί ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ. Θα ξεκουραστούμε τώρα και από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για αυτό το ματς με στόχο τη νίκη", τόνισε ο Βραζιλιάνος.