Η δοκιμή λοιπόν που έκανε ο Μπέντο στη χθεσινή προπόνηση είχε τερματοφύλακα τον Λεάλι ενώ δεξί μπακ ήταν ο Ελαμπντελαουί. Στο κέντρο της αμυντικής γραμμής των Πειραιωτών ο 47χρονος κόουτς χρησιμοποίησε τον Αλμπέρτο Μποτία και τον Μπρούνο Βιάνα και όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός με τον Βραζιλιάνο θα είναι οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας των πρωταθλητών, ο Μπέντο φαίνεται να έχει καταλήξει στην επιλογή του Ρέτσου. Αλλαγές σχεδιάζει ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και στον άξονα της μεσαίας γραμμής, καθώς ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έμεινε εκτός αποστολής. Τον ρόλο του αμυντικού χαφ θα αναλάβει ο Ρομαό ενώ δίπλα του θα παίξει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο Αντρέ Μάρτινς παίρνει «μετάθεση» καθώς αναμένεται να αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου από τη στιγμή που έμεινε εκτός αποστολής ο Φορτούνης. Οι δύο θέσεις που ο Μπέντο δεν σχεδιάζει αλλαγή είναι τα άκρα της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδος, καθώς και χθες δοκίμασε τους Σεμπά (αριστερά) και Ελιονούσι (δεξιά) ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Οσκαρ Καρντόσο.