Ο ΠΑΟΚ υπέστη απόψε καταστροφική ήττα από την Κάραμπαγκ μέσα στην Τούμπα με αποτέλεσμα να μείνει στην τρίτη θέση του ομίλου του στο EuropaLeague. Την ίδια στιγμή, η αποψινή του αντίπαλος απέκτησε διαφορά τριών βαθμών από τον Δικέφαλο που πλέον τρέχει και δεν φτάνει για την πρόκριση.

Η αποψινή ήττα, ωστόσο, σήμανε και τη διεύρυνση ενός αδιανόητο στατιστικού που δεν κολακεύει καθόλου τους Ασπρόμαυρους. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ μετρά τέσσερα παιχνίδια με ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν από πέρυσι και δεν έχει νικήσει σε ούτε ένα!

Στους περυσινούς ομίλους του Europa League ήταν η Καμπάλα, με την οποία οι Θεσσαλονικείς έμειναν σε δυο ισοπαλίες με 0-0. Φέτος, στον δρόμο τους βρέθηκε η έτερη ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, η Κάραμπακ, και τα αποτελέσματα ήταν ακόμα χειρότερα με τον Δικέφαλο να μετρά δυο ήττες μέσα-έξω από τους Αζέρους με το ίδιο σκορ (1-0).

Τι είναι ακόμα πιο απίστευτο; Δεν φτάνει που δεν πάρει νίκη κόντρα στις ομάδες αυτές, αλλά δεν έχει σκοράρει ούτε ένα γκολ απέναντι στους Αζέρους!

Ποιος το περίμενε ότι μια ομάδα με την ιστορία του ΠΑΟΚ θα έφτανε στο σημείο να μην μπορεί να βάλει ένα… καταραμένο γκολ κόντρα σε ομάδες μιας χώρας με μηδενικά ευρωπαϊκά κατορθώματα που πριν από λίγα χρόνια δεν υπήρχαν στον χάρτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά τη φωτοβολίδα, δίδαξαν ήθος οι ΠΑΟΚτσήδες στην Τούμπα! Δείτε τι έκαναν οι μάγκες μετά τη λήξη!