Στο αρχικό σχόλιό του για το παιχνίδι τόνισε: «Μέχρι τη φάση του γκολ δεν μας απείλησε καθόλου δεν δημιουργησαν φλάσεις. Είχαμε τον έλεγχο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο μέχρι το γκολ εμείς είχαμε την κατοχή. Γνωρίζαμε ότι είναι καλοί στην κόντρα επίθεση. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Δυστυχώς σε μια φάση αργήσαμε στην επιστροφή κι ίσως να κάνουμε ένα επαγγελματικό φάουλ που χρειαζόταν και δεχθήκαμε ένα γκολ. Αν έχουμε ελπίδες γιατι υπάρχουν άλλοι έξι βαθμοί. Δεν εξαρτάται από εμάς. Αλλά θα προσππαθήσουμε να διορθώσουμε αυτά που κάναμε στα τελευταία δύο παιχνίδια».

Για το αν διέκρινε ότι οι παίκτες του δεν έδειξαν πάθος: «Η ομάδα έδειξε πάθος, προσπάθησε. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος ήταν αδιάφορος. Οι παίκτες προσπαθήσανε. Βέβαια στο τελευταίο 20λεπτο φάνηκε ότι υπήρχε κούραση, την Κυριακή είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αρκετοίπαίλκτες δεν είχαν δυνάμεις. Προσπάθησαμε να κάνουμε επιθέσεις και ο αντίπαλος περίμενε. Υπήρχαν αρκετοί χώροι στις κόντρα επιθέσεις γι’ αυτούς. Βέβαια κάναμε και κάλες επιστροφές. Αλλά στο τελευταίο 20λεπτο ιδιαίτερα μετά το γκολ, φάνηκε κούραση όταν προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Τους δώσαμε περισσότερο χρόνο και δημιούργησαν μετά και κάποιες άλλες φάσεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θέλανε οι παίκτες, αλλά δεν τα καταφέραμε κι αυτό μας πληγώνει».

Για το αν τον τρομάζει το ενδεχόμενο να μείνει νωρίς εκτός στόχων ο ΠΑΟΚ: «το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Το επόμενο ματς είναι σε τρεις μέρες και πρέπει να ξεκουραστούμε και να αντιδράσουμε. Να πάρουμε μια νίκη εκτός έρας κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Κάποιες φορές πετυχαίνουμε, κάποιες όχι. Δεν με τρομάζει, και στο επόμενο παιχνίδι στόχος να νικήσουμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έγινε προβλέψιμος: «Προσπαθούν να μας διαβάσουν, όπως κι εμείς τον αντίπαλο. Οι στημένες φάσεις αν βγαίνουν ή όχι; Και σήμερα βγήκανε μια-δυο φάσεις. Επίσης, σήμερα είχαμε 2-3 φάσεις το πρώτο ημίχρονο. Στο προηγούμενο ματς, ήταν ντέρμπι δεν μπορείς να κάνεις φάσεις. Δεν είναι νορμάλ σε κάθε ματς όσες φάσεις κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Κάποιες φορές και από τις δύο φάσεις θα βάλεις γκολ».

Για το αν χρειάζονται μεταγραφές: «Πρέπει να βρούμε λύση να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε. Όσο για μεταγραφές τον Ιανουάριο, έχουμε ακόμη δύο μήνες και θα προσπαθήσουμε με τους παίκτες που έχουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Για το ότι δεν έπαιξε ο Μαλεζάς: «Ο Στέλιος έχει κάνει τελευταία τρία 90λεπτα, με Ολυμπιακό, Λάρισα και ΑΕΚ. Έχω τέσσερις καλούς αμυντικούς κι επέλεξα σήμερα να παίξουν άλλοι δύο. Σε αυτά τα παιχνίδια επειδή υπάρχουν πολλά, πρέπει να αλλάζεις τους παίκτες γιατί έρχεται και η κούραση, όπως φάνηκε σε άλλους ποδοσφαιριστές σήμερα».