Πολύ άσχημο ήταν το κλίμα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Θέλτα, καθώς παρά τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή των οργανωμένων, η ατμόσφαιρα δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα.

Η Λεωφόρος ήταν μισοάδεια και γενικά υπήρχε αρκετή …μουρμούρα, πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Ισπανούς, πράγμα απόλυτα δικαιολογημένο, λόγω της ντροπιαστικής πορείας του συλλόγου στην Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν, από την αρχή της αναμέτρησης και ειδικά μετά το γρήγορο 0-1 της Θέλτα μόλις στο 4ο λεπτό, ξεκίνησαν οι αποδοκιμασίες σε κάθε φάση που χανόταν η μπάλα. Βέβαια, τα πιο πολλά… άκουσαν οι Ιβανόφ και Στιλ, για τους οποίος κάθε φορά που ακούμπαγαν την μπάλα, υπήρχε έντονη γιούχα!

Μάλιστα, το κλίμα ήταν τόσο βαρύ στο πρώτο ημίχρονο, που υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες και τον αρχηγό Κάρλος Ζέκα, ο οποίος πάντως μετά το φινάλε της αναμέτρησης χειροκροτήθηκε.

Το ίδιο συνέβη και με τον Χουχούμη, αλλά και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος χειροκροτήθηκε από την εξέδρα τόσο πριν το παιχνίδι όσο και μετά το τέλος του. Όλοι οι υπόλοιποι, άκουσαν τρελή γιούχα μετά το τέλος, ενώ δεν γλίτωσε ούτε η διοίκηση.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ άσχημο και αν δεν έρθουν άμεσα νίκες στα επόμενα παιχνίδια στην Ελλάδα, τότε τα πράγματα θα γίνουν και χειρότερα…