H αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο αυτή την εποχή, αλλά από την άλλη καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Αυτό έγινε και την περασμένη Κυριακή στο "Καραϊσκάκη", όπου οι Ερυθρόλευκοι αν και δυσκολεύτηκαν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Παναιτωλικό, κατόρθωσαν τελικά να κερδίσουν το ματς.

Παρόλα αυτά, η απόδοση των Ερυθρολεύκων δε ...φόβησε σε καμία περίπτωση των σκάουτερ που είχε στείλει στο Φάληρο η Οσμανλίσπορ, η αντίπαλος των Πειραιωτών στους "32" του Europa League,

Πρόκειται για τον Πέλε Άντερσον, ο οποίος έχε περάσει στο παρελθόν από το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και πλέον είναι επικεφαλής scout στην τουρκική ομάδα.

Ο γνωστός Σουηδός κατάσκοπος παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της ομάδας του Πάουλο Μπέντο και όπως έλεγε μετά το παιχνίδι περίμενε τον Ολυμπιακό πολύ πιο δυνατό.

Μάλιστα, τόνιζε ότι αν η ομάδα του αντιμετώπιζε τώρα τους Ερυθρόλευκους και όχι μετά από δύο μήνες, δε θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Πέλε Άντερσον θεωρεί ότι η Οσμανλίσπορ, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, είναι πολύ πιο φορμαρισμένη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος απέδειξε και κόντρα στον θεωρητικά αδύναμο Παναιτωλικό πως έχει αρκετά προβλήματα σε όλες τις γραμμές.

Πάντως, όπως προαναφέραμε, ο Σουηδός σκάουτ άφηνε ένα παράθυρο ανοιχτό, καθώς τα παιχνίδια με τους Πειραιώτες είναι σε δύο μήνες και κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται τότε τόσο η ομάδα του όσο και ο Ολυμπιακός...