Είδαμε έναν Ολυμπιακό εκπληκτικό στην Τουρκία βγαλμένο από τα παλιά. Φοβερή η ομάδα στο β' ημίχρονο. Πολύ καλά στημένη η ομάδα από την αρχή, φύλαξε τα νώτα του στην αρχή ο Μπέντο για να μη φάει γκολ και μετά να ψάξει το σκοράρισμα στο β' ημίχρονο.

Ο Μποτία έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, και φοβερός ήταν ο Ανσαριφάρντ. Τόσο καιρό που τα λέμε, απέδειξε ότι είχαμε δίκαιο και ότι ήταν παραλογισμός του Μπέντο να τον αφήνει εκτός 18άδας και να προτιμάει τον Καρντόσο, έναν παίκτη που μοιάζει με βετεράνο. Ο Ανσαριφάρντ έδειξε τα προσόντα του, σε κάθε ματς μπορεί να βάζει γκολ αυτός!

Επειδή με ρωτάνε για τη μεταγραφή του Ιντέγε, εγώ δεν θα τα πω τώρα που πουλήθηκε για να στηρίξω τον Μαρινάκη. Εγώ τα έλεγα όσο έπαιζε στον Ολυμπιακό, και τα έλεγα κόντρα στην πλειοψηφία. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτός ο παίκτης. Παίκτης που δεν κάνει προσωπική ενέργεια στην επίθεση, δεν μπορώ να τον βλέπω, άμπαλος ήταν! Μόνο στην Κίνα μπορούσαν να δώσουν τόσα λεφτά για να τον πάρουν.

Μου έβγαλε τα μάτια ο Ανδρούτσος με την ενέργεια που έκανε στο γκολ που έφτιαξε. Τέτοια ενέργεια δείχνει μεγάλο παίκτη, μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης. Η ταχύτητα στην ντρίμπλα και η ντρίμπλα στην ταχύτητα ήταν το κάτι άλλο. Αυτό το παιδί μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις αλλά πρέπει να βρεθεί η θέση που θα καθιερωθεί. Καλύτερος από τον Μάρτινς ήταν όταν μπήκε! Με δυνάμεις και πνευμόνια, όχι μόνο με τεχνική. Έχει και ταχύτητα και αντοχή. Και ο Ρέτσος σταθερός παίκτης.

Μια μεγάλη πρόκριση και για τον Μαρινάκη που τον εμφάνιζαν να έχει έρθει σε δύσκολη θέση. Δεν μίλησε δημόσια, πήγε κάτω στο Ρέντη, μίλησε με τους παίκτες και τον προπονητή, στήριξε την ομάδα και δικαιώθηκε. Δεν δημιούργησε προβλήματα και καταστάσεις.

Να μην ανησυχεί ο κόσμος του Ολυμπιακού για τον Μαρινάκη, είναι τόσο εγωιστής και μεγάλος Ολυμπιακός που δεν την αφήνει την ομάδα ποτέ. Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες. Αυτός είναι λίγα λόγια και πολλά έργα σε όλα τα τμήματα, και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Και επειδή είναι νέος σε ηλικία, εγώ πιστεύω ότι θα γίνει ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών στον Ολυμπιακό. Θα πάρει κι άλλους τίτλους, περισσότερους από τον Κόκκαλη. Ήδη άμα πάρει άλλο ένα του χρόνου, θα σπάσει το ρεκόρ των σερί πρωταθλημάτων που είχε κάνει ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Μεγάλη νίκη και μεγάλη πρόκριση ο ΑΠΟΕΛ, το είδα το ματς εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο του Βαλβέρδε, θυμάστε ότι σας είχα πει ότι ο Σωτηρίου είναι σέντερ φορ για Ολυμπιακό. Τον ήθελα και τον θέλω αυτόν, πολύ καλός.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου