Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του κόντρα στην Καμπάλα στο πρώτο ματς των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Οι οπαδοί των «πρασίνων» εξέφρασαν την ικανοποίησή τους στο Facebook της ΠΑΕ. Κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν που η ομάδα τους δεν έχει πάρει ακόμα επιθετικό, κάτι που ζήτησαν επιτακτικά από τη διοίκηση. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» παραδέχτηκαν για μία ακόμα φορά, τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τη δουλειά που έχει κάνει. Εντύπωση μάλιστα τους έκανε η ταχύτητα που έβγαζαν οι παίκτες τους.

Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Ομαδαρα φτιαχνει ο Μαρινος παρτε του παικτες βρε γυφτοι.Αν ειχε καθαρο επιθετικο 4-0 θα ταν το σκορ.

Ρε παιδια τι ευκαιριες χασαμε ημουνα ετοιμος να σπασω την τηλεοραση

Συγχαρητηρια στον μαρινο με διαφορα ο καλυτερος προπονητης τα τελευταια χρονια και κακο που οι μεγαλες οικογενςιες δεν βοηθουν βαζοντας το εγω τους πανω απο την ομαδα με τρεις προσθηκες θα φτιαξει καλο συνολο παιδια προσοχη στα δυσκολα μην καψουμε τον μαρινο

Ατελειωτη ενεργεια...Εξαιρετικοι Αλτμαν,Χουλτ,Μολεντο,Ζεκα,Κουρμπελης,Χατζιγιο,Λουντ. Οπως φαινεται και απο το σκορ η ομαδα δυσκολευεται να βαλει τη μπαλα στα διχτυα και οχι στη περιοχη, θελω να πιστευω με μια καλη μεταγραφη βασικου φορ να αλλαξει αυτο το πραγμα. Παμε δυνατα!!!

Συγχαρητηρια σε ολα τα παλληκαρια που επαιξαν σημερα. Δεν αξιζαμε αυτο το αποτελεσμα,αξιζαμε κατι παραπανω. Δεν πειραζει, θα τους κερδισουμε εκτος εδρας. Τεραστιος προπονητης στη μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα. Πολλα μπραβο στον Χατζηγιοβαννη γιαυτην την εξελιξη που εχει. Πολυ γρηγορη ενσωματωση στην ομαδα ο ισραηλινος, καλος μολινς, αρκετες ευκαιριες δημιουργησε ο λουντ. Αμυντικα χαφ αποτελεσματικα οπως παντα. μολεντο και κολοβετσιος δεν αφησαν να περασει τπτ Κουλιμπαλι πολυ γρηγορες αντιδρασεις και ο Χουλτ εδειξε παλι οτι ειναι το καλυτερο μπακ στην Ελλαδα. Αξιζει ενα τεραστιο χειροκροτημα αυτη η ομαδα που ξεκινησε απο το μηδεν και εδειξε ποια ειναι η μεγαλυτερη ευρωπαικη ομαδα στην Ελλαδα Υ.Γ.τακτικα πολυ καλοι αλλα θελει ακομα δουλεια στην επιθεση

ΜΠΡΑΒΟ. Ξυδι σε οσους ηθελαν 10 γκολ στις 27 του Ιουλη

Δεν είναι δυνατόν να μην κερδίσουμε 5-0 αυτό το ματς..παίζει να μαστε η ομάδα με τα χειρότερα τελειώματα..ελπίζουμε σε βελτίωση και γρήγορο γκολ στον επαναληπτικό..
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..