«Νομίζω αξίζαμε παραπάνω γκολ. Φεύγω χαρούμενος που κερδίσαμε, όχι όμως για το σκορ. Ήταν πολύ σημαντικό να πάμε στη ρεβάνς με μεγαλύτερο σκορ κι αυτό δεν έγινε, γι’ αυτό δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν ήρθε το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν. Πάμε στη ρεβάνς να κερδίσουμε, ξέρουμε ότι έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά δεν θα πάμε να κρατήσουμε το σκορ. Πάμε για τη νίκη, γιατί δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο Κάρολος Ζέκα.

Από τη μεριά του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στάθηκε στο γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός κράτησε ο μηδέν στην άμυνα. «Είτε με 1-0, είτε 2, είτε 3 αυτό που μετράει είναι ότι νικήσαμε. Πήραμε τη νίκη και στη Καμπάλα θα κριθούν όλα. Παίζαμε από τα άκρα και βγάλαμε αρκετές φάσεις. Αυτός ήταν ο στόχος. Κάναμε καλό παιχνίδι και δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες για ακόμη ένα ή δύο γκολ με τον Λουντ αλλά δεν ήρθαν. Το καλό είναι όμως ότι δεν δεχτήκαμε και γκολ», τόνισε και στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Με βοηθάει κάθε φορά ο κόουτς. Δεν έχω το άγχος των πρώτων αγώνων και παιχνίδι με παιχνίδι μου βγαίνει καλύτερα», κατέληξε ο νεαρός άσος.