Στο 7` οι ροσονέρι βγήκαν στην κόντρα, Τσαλχάνογλου - Κάλινιτς έπαιξαν άνετα το ένα-δύο και ο Τούρκος μέσος με ξερό αριστερό σουτ έκανε το 0-1.

Λίγο μετά, από μαγική κάθετη του Τσαλχάνογλου, ο Αντρέ Σίλβα με εύκολο πλασέ έκανε το 0-2 (10’), ενώ οι ίδιοι πρωταγωνιστές συνδυάστηκαν και 10 λεπτά αργότερα.

Ο Τούρκος έβγαλε τον Αντρέ Σίλβα ξανά στην πλάτη της άμυνας και το 0-3 ήρθε με ρυθμούς περιπάτου (20’) για την Μίλαν που έκανε το καλύτερο ημίχρονο της σεζόν.

Το γρήγορο γκολ της Αούστρια στην επανάληψη με κεφαλιά του Μπόρκοβιτς (47’, 1-3), φαίνεται ότι θύμωσε τους παίκτες του Μοντέλα, που έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο. Ο Αντρέ Γκόμες έφτασε στο πρώτο του χατ-τρικ με την φανέλα των «ροσονέρι» μετά από έξοχη ατομική ενέργεια (56’), ενώ λίγο αργότερα ο Σούσο με τρομερό βολέ από τα 35 μέτρα πέτυχε πιθανώς το πιο εντυπωσιακό γκολ της βραδιάς (63’) για το 1-5 που σφράγισε μία εντυπωσιακή εμφάνιση των Ιταλών που στέλνουν πληγωμένη την Αούστρια στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.