Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα το πρωτοσέλιδο του πρώτου official match programme, μετά την επιστροφή της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Σε αυτό ο Αρνορ Τρίστασον αναλαμβάνει για πρώτη φορά ρόλο πρωταγωνιστή και αναλύει την Αούστρια Βιέννης κόντρα στην οποία σκόραρε για πρώτη φορά στο περσινό αυστριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ραπίντ, ενώ αναφέρεται και στη δική του προσπάθεια για περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Οπότε, λέτε να δούμε τον Ισλανδό που γνωρίζει την αντίπαλο της Ένωσης, να αγωνίζεται την Πέμπτη στον αγώνα για το Europa League; Ίδωμεν... Πάντως την τελευταία φορά που είδαμε τον Τρίστασον αγωνιζόμενο ήταν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία στη Ριζούπολη.

Συν τοις άλλοις στο τεύχος που θα κυκλορήσει έξω από το ΟΑΚΑ,θα υπάρχει παρουσίαση όλων των συμμετοχών της ομάδας μας σε φάση ομίλων των διοργανώσεων της UEFA

Στη θεματολογία θα αναλύεται η δύσκολη μάχη της ΑΕΚ για βελτίωση του ευρωπαϊκού της συντελεστή και της θέσης στη βαθμολογία της UEFA. Γινεται συν τοις άλλοις αναλυτική παρουσίαση της αντιπάλου του Δικεφάλου στη δεύτερη αγωνιστική του εφετινού Europa League.