Σε δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport παραδέχθηκε πως είναι οπαδός της Ίντερ και για αυτό θέλει να σκοράρει εναντίον της Μίλαν σήμερα! 

«Είμαι οπαδός της Ίντερ και την αγαπάω. Εκεί ξεκίνησα και σκόραρα τα πρώτα μου γκολ στο Σαν Σίρο. Με είχε φέρει ο Στραματσόνι με τον οποίο θα είχαμε τον ίδιο προορισμό, την Ελλάδα. Έπρεπε να φύγω για να εξελιχθώ γιατί στην ηλικία των 18 ετών είναι δύσκολο να έχεις αρκετό χρόνο συμμετοχής σε μία τέτοια ομάδα. Αλλά η Ίντερ είναι μέσα στην καρδιά μου και γι’ αυτό έχω έναν λόγο παραπάνω να θέλω να σημειώσω ένα γκολ απέναντι στη Μίλαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λιβάγια.

Για το ενδιαφέρον της Μίλαν για την απόκτησή του: «Ήμουν 16 ετών και δεν είχα ολοκληρώσει ακόμα τη μετακίνησή μου στην Ίντερ. Εξέταζαν την απόκτησή μου και ήμουν στο Μιλάνο για να μιλήσω με τον αθλητικό διευθυντή, τον Αουσίλιο. Γύρισα στην Κροατία γιατί το συμβόλαιό μου με τη Χάιντουκ δεν είχε λήξει ακόμα και δεν μπορούσα να υπογράψω σε άλλο σύλλογο. Η Μίλαν ήρθε σε επαφή μαζί μου και μου πρόσφερε περισσότερα χρήματα. Αλλά δεν μπορούσα να πάρω πίσω τον λόγο μου. Ούτε για τα χρήματα».